Showbiz Pokazivao nokte, a ne orla

Kajmakoski se izvinjava zbog simbola Velike Albanije: Svima su nam nanijeli zlo

Fotografija sa snimanja emisije Tvoje lice zvuči poznato, na kojoj pjevač Daniel Kajmakoski izgleda kao da pokazuje simbol “velike Albanije”, izazvala je brojne reakcije. Riječ je o simbolu kojim je i fudbaler Šaćiri provocirao Srbe na Svjetskom prvenstvu.

Pjevač iz Makedonije je rekao da je fotografima pokazivao nalakirane nokte, i da mu je žao što je nastala ovakva situacija.

“Izvinjavam se cijeloj Srbiji i svim njenim građanima koji su povređeni mojim gestom! To mi nikako nije bila namjera! Slučajno sam stavio ruke tako da je na slici ispalo da podržavam ‘veliku Albaniju’. Volim Srbiju, to je zemlja u kojoj sam se proslavio i u kojoj imam mnogo prijatelja. Svi koji me poznaju znaju da sam posljednji čovjek koji bi podržao zločinački projekat ‘velike Albanije’! To je zlo koje ugrožava i Srbiju, ali i moju Makedoniju”, rekao je pjevač, prenosi i dodao:

“Sramota me je što sam dozvolio da budem izmanipulisan i uslikan tako da ispada da promovišem veliko zlo”.

U trenutku kada je nastala sporna fotografija, bio je u kostimu za imitaciju pjevačice Tejlor Svift.

“Pozirao sam da bih pokazao nalakirane nokte. Fotografi su napravili desetak slika, a na jednoj sam, sasvim slučajno, stavio ruke u pogrešan položaj. Kada sam vidio da ljudi misle da propagiram simbol ‘velike Albanije’, bio sam u šoku, plakao sam… Nikada to ne bih namjerno uradio, jer znam koliko je u ime ‘velike Albanije’ nanijeto zla i Srbima i Makedoncima”, zaključio je pjevač.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
ValeTuziRokiLaleParila
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tuzi
Gost
Tuzi

To nije znak velike slbanije.to je znak orla sa zastave albanije.pa i tosic fudbaler srbije pokazuje u valoni tri prsta poslije pistignutog gola i nikog to nije uzemirilo u slbaniju a u srbiju cimvide znak orla adma beka panika i nazovi provokacija

Roki
Gost
Roki

Narod je postao preosjetljiv. Jednom riječju, narod je uglavnom lud.

Lale
Gost
Lale

Dobro je to kajmakoski znaju svi da si ti srbenda stara

Vale
Gost
Vale

Neka ga.

Parila
Gost
Parila

A sad lijepo digni 3 prsta sa tim noktima i piči za Albaniju.

Send this to a friend