Showbiz NIKO NE ZNA NJIHOVU TAJNI

Kako je Igor upoznao i zaveo Severinu

Foto: Miloš Nadaždin/Petar Đorđević

Pjevačica Severina Kojić i fudbalski menadžer Igor Kojić, već godinama uživaju u ljubavi, ali ih skandali i te kako prate.

Često se pisalo o tome kako nisu u dobrim odnosima i da su pred razvodom. Trenutno su razdvojeni, Severina je u Hrvatskoj, a Igor u Beogradu, a jedno drugom ljubav izjavljuju preko društvenih mreža.

Ipak, na samom početku njihove veze, kada su tek objavili da su zajedno, mnogi su ostali u šoku.

Oni su se vjenčali 2015. godine i, uprkos tome što je Severina od svog dragog starija čak 15 godina. Jedno drugom su se zavjetovali čak tri puta.

Mnoge je zanimalo kako su se hrvatska zvijezda i srpski fudbalski menadžer upoznali, a odgovor na to pitanje dao je pjevačicin dobar prijatelj, estradni menadžer Edvin Softić.

“Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno porodica. Drago mi je zbog toga što se njihova veza završila brakom”, rekao je Softić svojevremeno hrvatskim medijima, priznajući da je on glavni “krivac” za njihovo upoznavanje.

On je, navodno, odveo Igora na Severinin koncert u centru “Sava” i odveo ga u bekstejdž kako bi se upoznali. Tada su se, prema pisanjima medija, javile prve simpatije, a ubrzo je krenula i njihova ljubavna priča.

Podsjetimo, Severina i Igor Kojić vjenčali su se čak tri puta.

Tajno vjenčanje u Istri

Dok je zanzibarsko vjenčanje bilo intimno, beogradsko veliko i raskošno, najromantičnije je bilo ono prvo – u istarskim Balama, 25. septembra 2015. godine. Ceremoniji su prisustvovali samo Severinini najbliži članovi porodice, kao i kumovi – njena Andrea Čermak i njegov Boris Đikanović. Novinarima i fotografima je bio zabranjen pristup, a prema tvrdnjama mještana, lijepa pevačica je cijelu svadbu preplakala od sreće.

Raskošna svadba

Raskošno svadbeno veselje upriličeno je u Beogradu 22. novembra 2015. godine, a cijela estrada iz regiona slila se u jedan beogradski hotel. Među zvanicama su bili Lepa Brena, Petar Grašo, Aca Lukas, Saša Matić, Nada Topčagić, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić i drugi.

Seve i Igor obnovili bračne zavjete u dalekoj zemlji

Naime, pjevačica je 2016. godine objavila nekoliko fotografija kojima se prisjetila njihovog puta u Zanzibar, gdje je na tajnom obredu Igoru rekla „da“ po treći put. Do svog životnog saputnika stigla je u pratnji Masajki, obučena u ljubičastu haljinu tradicionalnog kroja afričkih plemena.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Lesa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lesa
Gost
Lesa

Kakve gluposti!!!

Send this to a friend