Showbiz

Karleuša objavila fotografiju koja kida dušu: Dani porodične sreće zauvijek su prošli

Na Instagram profilu Jelene Karleuše osvanula je pjevačicina porodična footografija koja je raznježila i rastužila njene pratioce. Na njoj su roditelji Jelene Karleuše i ona, na proslavi njenog prvog rođendana.

Divna i Dragan, roditelji Jelene Karleuše, u brak su stupili veoma mladi, a razveli su se samo nekoliko godina kasnije, dok je pjevačica još uvijek bila mala. Poslije razvoda roditelja, Jelena je život nastavila sa majkom, bakom i tetkom, dok je njen otac zasnovao novu porodicu u kojoj je dobio dva sina.

Jelena je i poslije razvoda ostala centar svijeta svojih roditelja. Iako se ponovo oženio i dobio dva sina, Dragan je nastavio da brine o ćerki.

“Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka sa jelom koje voli. Sve što je poželjela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac takođe, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvijek bio uz nju kad joj je to trebalo. Povjeravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrijebila”, govorila je Divna jednom prilikom.

“Nisam željela da rodim drugo dijete da tu ljubav prema njoj ne bih dijelila na dva dijela. Kada sam se razvela, moja odluka da ne rodim drugo dijete bila je još snažnija jer nisam željela da Jelena ima polubrata ili polusestru. I ona je voljela da bude jedinica, princeza i obožavano biće”, pričala je Divna o ljubavi prema ćerki kojoj je bila najveća podrška u životu.

Dragan i Divna ostali su u prijateljskim odnosima sve do njene smrti. I pored toga, pop diva nije krila da se za svoj brak bori upravo zbog djece, jer, kako je priznala, zna da nije lako biti dijete razvedenih roditelja.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
SvedokAnonimousPrimus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Ovo “kida dušu”?

Svedok
Gost
Svedok

Kidi,sto otvorih uopste da citam ove gluposti

Send this to a friend