Showbiz

Karleuša prozvala estradu: Miješate padeže, muzika vam je smeće

Pjevačica Jelena Karleuša, nakon što je zavšila sa serijom tvitova o borbi za prava životinja, osvrnula se na estradu.

Jelena je putem Tvitera svoje kolege prozvala zbog neukusa i serviranja “treša” publici koju na taj način ne poštuju.

“Na domaćoj muzičkoj sceni trenutno vlada bosansko jamajčanski rep regeton autotjun treš sa mašenjem padeža i akcenta i uz dodatak srpskog folk triler-kurblanja. Ukratko MEGA S*ANJE koje će trajati još mjesec dva i kraj”, napisala je JK.

Karleuša cijeni da ona ulaže u karijeru i tom prilikom priložila prošlogodišnji TV nastup nje i Ace Lukasa kad su premijerno predstavili pjesmu “Bankina”.

“Drage kolege… Vidite, ovako izgleda jedan TV nastup. Ovako se ulaže, ovako se trudi, ovako se pomjeraju granice i OVAKO SE POŠTUJE PUBLIKA. Ono što vi radite, čast pojedincima naravno, jeste najžešći TREŠ ŠUND od kad ja pamtim domaću scenu. SRAM VAS BILO”, oštra je bila JK n Tviteru na kojem se mogu naći mišljenja da je povod za njenu “paljbu”, album “Seven”, koleginice Maye Berović sa kojom više nije u dobrim odnosima.

Jelena smatra da niko ne treba da ide njenim stopama, što je primijetila da radi Teodora Džehverović, mlada pop-folk pjevačica.

“Nju sam zapazila. Dobar potencijal. Ali za velike stvari mora da nađje svoj pečat. Ne da bude mala JK ma kako to meni slatko bilo”, navela je JK.

Kao potencijalno uspješne pjevačice, Jelena je navela Katarinu Grujić, Milicu Pavlović i Elenu Kitić.

Iako slavna Beograđanka priča o ulaganjima u karijeru, te da je šou biznis mašina koja nezaustavljivo ide naprijed, ona od 2012. godine nije objavila album.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Edukuj ih

Pjer
Gost
Pjer

Poducih Jeco poduci

Petko
Gost
Petko

Niko te ne može nagrdit’ ka’ nagrđeni.

Send this to a friend