Showbiz

Karleuša savjetuje žene kako da budu uspješne na poslu i u braku

Jelena Karleuša pjevačku karijeru održava više od dvije decenije. Pored velikih uspjeha na muzičkom, a i modnom planu, Jelena je majka dvije djevojčice i u braku je deceniju. Kaže da je tajna njenog uspjeha upornost.

“Ja sam od onih žena koje ne odustaju, ja sam kao smrt na babu. Za sve u životu sam uvijek bila takva, jako fokusirana i bez odustajanja. Da li su to, kada sam bila neudata, bili momci ili karijera, ili bilo šta u životu, ja imam jasan cilj, i stvarno nikada ne odustajem. Generalno smatram da je ta pozitivna pokretačka energija dobar savjet za sve žene, da imaju pozitivan pogled na život i na svijet. Moj pogled na život i na svijet je da za mene ne postoji prepreka. I kad je teško, ja sama sebi dokazujem koliko sam jaka”, objasnila je Karleuša.

Obećava da će naredne godine krenuti na koncertnu turneju po Balkanu.

“Znam da je publika željna i mene i velikih koncerata, tako da obećavam da će 2018. biti u tom znaku. Spremamo veliku turneju koja će obuhvatiti čitav Balkan, a i šire! Bukvalno od Istanbula preko Skoplja, Sofije, Niša, Beograda, Sarajeva pa do Beča! Takvo je interesovanje. Moja karijera traje sad će 23 godine a imam osjećaj i snagu kao da sam tek počela. To je zahvaljujući publici. Oni mi daju snagu i motivaciju”, izjavila je Karleuša i dodala:

“Mnogi pjevači nisu ‘preživjeli’  smjenu generacije i novu mladu publiku. Ja sam na sreću, tu publiku osvojila. Umjetnik mora da se trudi da ma koliko godina ima, iznova i iznova nadje način da bude nov ili nestaje pod pritiskom novog, pod pritiskom promjena”, smatra popularna JK.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Popaj
Gost
Popaj

E i ovaj cdm izbaca svakave gluposti.

TheDexman
Gost
TheDexman

Kad to kaze predstavnica sodome i gomore,onda je to sigurno tako.?

Karic
Gost
Karic

“Ko savjetuje” micite ovaj clanak ne kvarite zene…..

Send this to a friend