Showbiz Opasna

Katarina Grujić: Bivšima se svetim tako što ih psihički uništim

Nakon kraće medijske pauze, Katarina Grujić ponovo je u novinama, na portalima, ali i na trendingu na Jutjubu. Objavila je novi singl “Muška kurva” i kaže da joj je ta pjesma biografska te da će se nažalost mnoge djevojke u njoj pronaći.

“Svi moji muškarci bili su pogrešni jer nijedan nije pored mene”, šali se pjevačica.

“Naravno da nisu svi moji momci bili kurve, ali su me skoro svi prešli. Ova pjesma jeste biografska i opisuje jedan dio mog života koji sam proživjela sa nekim lošim momcima. Ipak, na kraju slijedi osveta, koju niko nije preživio”, rekla je Grujićeva kroz smijeh i otkriva kako uzvraća udarac nevjernim muškarcima.

“Ne spremam ja klasične osvete kao što bi radile neke druge žene, tipa ne bušim gume na automobilu, ne prijetim, ne tučem se, ja to radim pametnije i bolje. Ne svetim se fizički već psihički, toliko ih uništim da se niko još nije oporavio, a, kao što vidite, ja sam dobro”, kaže pop-folk zvijezda.

Iako joj se muškarci udvaraju, Katarina je solo. Kaže da joj samoća prija i nada se da se opametila budući da ove godine puni 28 godina.

“Taman sam se navikla na samoću i stvarno uživam. Trenutno mi nije potreban niko, odlično mi je ovako. Posvetila sam se karijeri, nastupima, porodici, prijateljima. Pokušali su mnogi da mi namjeste neke svoje drugare i da raspišu konkurs da tražim dečka, ali to stvarno ne želim. Spavam sama i budim se sama i super mi je, ne treba mi niko da mi grije krevet”, objasnila je visoka Beograđanka crnogorskih korijena.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Kako zracis,takve i privlacis!

Bar
Gost
Bar

Svaki je vec unisten psihicki prike nego je stobom bio .

Rozaj
Gost
Rozaj

Mnogo im se svetis, tabani ti stalno gledaju tavan 😂

Joko
Gost
Joko

Bože pomozi koliko iz susjedne zemlje ima polusvijeta.

Dula
Gost
Dula

Umisljena osoba.

duduk
Gost
duduk

Pravoslavlje i osveta 🙊😈

Zoki
Gost
Zoki

Ovo crnogorskih nijeste smjeli izostavit!!!

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Samo se slabi ljudi svete… Narcisoidna, sujetna, nekulturna i slabog intelekta.

Bojan
Gost
Bojan

Ko je ova?

Vartolomej
Gost
Vartolomej

Kristina iz pesme zdrashje colica

Mile
Gost
Mile

Upotrebi malo mašte,pomoc:njen zadnji “singl”

Send this to a friend