Showbiz tokom snimanja filma doživjela blagi moždani udar

Katrin Denev doživjela moždani udar

Čuvena francuska glumica Katrin Denev (76), smještena je u bolnicu u Parizu, jer je tokom snimanja filma doživjela blagi moždani udar.

Prvi je ovu informaciju objavio pariški “Le Parisien”, navodeći kako je glumica bila u “ozbiljnom stanju” i bile su joj potrebne ozbiljne pretrage. Međutim, izvor je za “Variety” rekao kako njeno zdravstveno stanje nije bilo alarmantno.

Slavna glumica je ranije ove godine bila na Filmskom festivalu u Veneciji, na promociji svog novog filma “The Truth” u kojem se pojavljuje uz Žilijet Binoš. Film je ujedno i otvorio ovaj prestižni festival.

Denev posljednjih godina ima pretrpan raspored. Još od šezdesetih godina prošlog vijeka, Katrin je vodeća glumačka zvijezda u svojoj zemlji, a poznata je po specifičnoj francuskoj ljepoti i šarmu.

Radila je sa najslavnijim svjetskim režiserima, a 1993. bila je nominovana za Oskara, dok je 1969. bila u trci za BAFTA nagrade. Pojavljivala se na brojnim filmskim festivalima, ima zavidnu glumačku karijeru za sobom i među najcjenjenijim je glumicama svijeta.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Prasica Debela
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prasica Debela
Gost
Prasica Debela

Obožavam je! Odlično je odglumila Rouz u Titaniku

Send this to a friend