Showbiz

Kejti Peri iskreno o depresiji, neuspjehu, religiji i Orlandu

Pjevačica Kejti Peri kaže da je konačno našla„zlatnu sredinu“ u životu. Pop zvijezda je naučila kako da kombinuje karijeru i lični život.

Obnovila je romansu sa glumcem Orlandom Blumom i par često putuje zajedno, a nedavno su skupa upoznali Papu.

“Naravno, sviđa mi se moja veza, ali to je samo dio mog života i ne bih željela da skrenem manje pažnje na druge komponente”, kaže Kejti koja je otvoreno pričala kako je imala depresivne faze te da je potražila pomoć stručnjaka.

“Imala sam ​​depresivne situacije. Prošle godine moje srce je bilo slomljeno, jer sam čekala određenu društvenu reakciju, koja nije došla. Ali taj neuspjeh i vjera u Boga mi je dala integritet i nešto što nikada nisam imala”, iskrena je Kejti čiji je posljendji album “Witness” prošao neslavno za razliku od njenih prethodnih koji su rušili rekorde i sa kojih su se izdvajali mega hitovi.

“Čini mi se da smo svi do neke mjere proračunati i inficirani „virusima“. Mnogi pokušavaju da pobjegnu od stvarnosti. I ja sam to radila”, kaže pjevačica i savjetuje:

“Za sve moje prijatelje, preporučujem Hoffman program (ovo je jednonedjeljni kurs za rehabilitaciju koji pomaže da se nosite sa različitim ličnim problemima). Poslije toga, shvatila sam da ne postoji veza između kreativnosti i patnje, a umjetnik zbog njegovog idealnog imidža ne bi trebalo da pati uopšte”.

Osvrnula se i na religiju koja je bila veliki dio njenog odrastanja budući da je rođena i vrlo relogioznoj i konzervativnoj porodici.

“Moja majka se cio moj život molila i nadala se da ću se vratiti Bogu. Nikada ga nisam ostavila. Upravo sam počela da vodim sekularniji način života i nastavljam karijeru. Ali sada, kada imam 33 godine, više sam fokusirana na duhovnost. Ja sam veliki obožavatelj Pape, on kombinuje saosjećanje, poniznost i istovremeno rigoroznost i odbacivanje. On je vrlo skroman i uopšte nije neuobičajen”, kaže Kejti, prenosi Grazia.

Ona ističe da je posao umara jer se mnogo daje, ali da ne planira da to promijeni.

“Trošim mnogo novca na koncerte, jer želim sjajnu atmosferu. Ponekad se ne osjećam dobro, vrlo sam umorna nakon letjenja, a ponekad i imam lične probleme prije nego što odem na scenu. Ali, volim umjetnost. Volim da sanjam i da osmislim nešto novo”, napominje Kejti.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend