Showbiz Džoš je glumio u spotu Kejti Peri za pjesmu Teenage Dream

Kejti Peri seksualno zlostavljala glumca?

Glumac i model Džoš Klos optužio je poznatu pjevačicu Kejti Peri da ga je seksualno zlostavljala, kao i da mu je skinula pantalone, ali i donji veš pred grupom ljudi na jednoj zabavi.

Džoš je optužbe na račun pjevačice iznio 9 godina od kada se to dogodilo, i to u svojoj dužoj objavi na Instagramu.

Naime, Džoš je glumio u spotu Kejti Peri za pjesmu “Teenage Dream”, koji je snimljen 2010. godine, ali je riješio da o svemu tek sada progovori jer je mislio da će biti pogrešno shvaćen da je tada ispričao svoje traumatično iskustvo.

Sve se, prema pisanju medija, dogodilo na rođendanskoj žurci dizajnera Džonija Vujeka, koji je njihov zajednički prijatelj. Kejti se u to vrijeme već razišla sa bivšim mužem komičarom, Raselom Brendom.

Džoš tvrdi kako ga je Kejti seksualno uznemiravala za vrijeme snimanja spota, ali i poslije toga, tokom njihovih kasnijih susreta. Ističe da se osjećao kao prostitutka kada mu je pjevačica skinula pantalone, ali i donji veš kako bi ljudima koje ne poznaje pokazala njegov penis.

“Govorim ovo sada, jer se u današnje vrijeme ističe kako su moćni muškarci perverzni, ali su moćne žene podjednako odvratne. Njen tim je vršio veliki pritisak na mene da o tome javno ne raspravljam. Oni su odradili i par intervjua umjesto mene i dali svoje odgovore. Srećna godišnjica jednom od najčudnijih, najodvratnijih i najponižavajućih poslova koje sam ikada radio”, napisao je maneken na Instagramu.

“Bilo je milion prilika kada sam mogao da progovorim, ali sve te prilike donijele bi mi finansijsku korist i bio bih pogrešno shvaćen. U ovom trenutku, za mene više ne može da bude bilo kakve koristi od istine, ali bi moglo da koristi svima koji trpe nasilje koje nad njima sprovode nadređeni. Samo sam želio da pokažem da čak i muškarac poput mene može da se osjeti nemoćno”, poručio je Džoš.

Kaže kako je Kejti bila hladna prema njemu tokom snimanja spota i da se čak žalila da joj je odvratno da se ljubi sa njim, da bi ga kasnije pozvala u striptiz klub, što je on odbio.

Nakon toga desila se i ta neprijatna situacija na žurci, na koju je poveo svog prijatelja koji je želio da upozna Kejti.

“Međutim, kada sam se okrenuo da ih upoznam, svukla mi je pantalone i veš kako bi svojim gej prijateljima pokazala moj penis”, istakao je Džoš.

Pjevačica se ovim povodom još nije oglasila, a njeni fanovi poručili su Džošu da je on duže vrijeme seksualno opsjednut pjevačicom i pitali su ga zašto je uklonio sve objave o njoj u kojima je hvalio i slao poruke koliko je voli.

Send this to a friend