Showbiz

Kijanu ponovo pokazao da nije tipična holivudska zvijezda i oduševio svijet

Kanadskom filmskog glumcu Kijanu Rivsu, odgodili su let, pa se s ostatkom putnika vozio autobusom. S obzirom na to što Rivs nije jedan od zahtjevnih zvijezda, glumcu vožnja autobusom s ostalim putnicima nije predstavljala nikakav problem.

Kako prenosi Time, junak “Matriksa”, putovao iz San Franciska u Los Anđeles, ali je došlo do problema pa je njegov avion morao da sleti u Bekersfildu. Tokom ukrcavanja u autobus, glumac je zasmijavao ostale saputnike čitajući ‘zanimljive činjenice’ o Bekersfildu.

https://twitter.com/keanusgf/status/1109843353804386304

Njegov snimak, ali i fotografije sa ostalim putnicima brzo su se proširili društvenim mrežama, a jednostavnost holivudske zvijezde oduševila je njegove obožavaoce još jednom.

Kijanu je poznat po tome što vodi miran život daleko od glamura. Humanitarac je i ne pojavljuje se često na holivudskim događajuma ili u emisijama bez povoda. Više puta je viđen čak i neuredan dok pomaže “običnim” ljudima ili vozi svoj stari motor. Kijanu svaki put uspije da oduševi svijet svojim ponašanjem atipičnim za jednu holivudsku zvijezdu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dragutin
Gost
Dragutin

Dokaz da je moguće bit čojek. Ma ko da si.

Sanctum
Gost
Sanctum

Nije on džabe Neo 😉

Equinoxe 🌍
Gost
Equinoxe 🌍

Jedan, jedini, neprevaziđeni, neponovljivi Kijanu! Bravo čovječe!

Crnogorka🌷
Gost
Crnogorka🌷

KRALJ!!!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ljudina!

Jovanka
Gost
Jovanka

Ovo je brat, to se zna.

Milica
Gost
Milica

Legenda. Obožavam ga

Send this to a friend