Showbiz

Kim i Kanje unajmili surogat majku za 114.000 dolara

Porodica američke rijaliti zvijezde Kim Kardašijan (36) i repera Kanje Vesta (40) mogla bi dobiti još jednog člana.

Naime, prema pisanju stranih medija, slavni par je unajmio surogat majku preko agencije. Kim Kardašijan ima dijagnozu urasle posteljice pa bi treća trudnoća mogla biti problematična. Zato se, sa suprugom odlučila za surogat majku, a to će ih koštati 114.000 dolara.

“Ako budu blizanci ili trojke, dodatno će platiti”, rekao je izvor blizak paru. Nije poznato da li je surogat majka već trudna, a Kim nije htjela da komentariše ove navode za strane medije.

Slavni par zahtijeva da se surogat majka tokom trudnoće pridržava strogih pravila. Ona mora potpisati da neće pušiti, piti alkohol, koristiti droge i imati seksualne odnose. Surogat majka neće smjeti da koristi saunu, farba kosu, jede suši, a biće joj dozvoljen samo jedan napitak u danu koji sadrži kofein.

Podsjetimo, Kim i Kanje imaju dvoje djece, četvorogodišnju ćerku Nort Vest i sina Sejnt Vest, kojeg su dobili krajem 2015. godine. Kim je na svom blogu detaljno izvještavala svoje čitaoce o operacijama koje je imala nakon dva porođaja, a gledaoci rijaliti šoua “Keeping Up With the Kardashians” mogli su da vide i konsultacije sa doktorima i različite operacije koje je imala.

Send this to a friend