Showbiz

Kim Kardašijan o pljački u Parizu: Bila sam spremna da me siluju

Dugonajavljivana epizoda rijalitija “U korak sa Kardašijanovima”, u kojoj je Kim Kardašijan do detalja opisala kako je izgledala pljačka u Parizu prošlog oktobra, konačno je ugledala svjeslost dana.

Kim je pričala o pljački kada su lopovi upali u njenu hotelsku sobu i odnijeli nakit vrijedan nekoliko miliona dolara.

Ona je ispričala sestrama da je bila ubijeđena da neće doživjeti novi dan.

“Mislim da su me stalno pratili. Znali su tačno kad ću biti sama”, otkrila je Kim, a potom opisala stravičan napad koji je doživjela.

“Zgrabio me za noge, a ja ispod ogrtača nijesam imala ništa. Povukao me na kraj kreveta i mislila sam da će me tad silovati. Mentalno sam se pripremila na to. Ipak, nije se desilo. Vezao mi je noge i uperio pištolj u glavu. Mislila sam da sam gotova. Uhvatila sam sebe da razmišljam kako se nadam da ćeš moći normalno da živiš nakon što vidiš moje tijelo. Bila sam ubijeđena da nema šanse da se izvučem. Rekla sam da nemam novca. Odvukli su me u hodnik na vrh stepeništa. Tada sam sasvim jasno vidjela pištolj”, ispričala je Kim.

Lopovi koji su pobjegli bicikliman odnijeli su prsten od četiri miliona eura i kutiju s nakitom vrijednosti pet miliona eura, pa je to najveća pljačku nakita nekog pojedinca u Francuskoj za više od 20 godina.

Američku rijaliti zvijezdu časopis Time je prošle godine uvrstio u 100 najuticajnijih ličnosti na svijetu, a posljednje tri godine sama je zaradila 131 milion dolara.

Send this to a friend