Showbiz

Kit Harington: Ne plašim se starenja, bore su lijepe

“Igra prijestola” se bliži kraju. Premijera posljednje sezone je u aprilu, a Kit Harington priznaje šta mu sa snimanja serije koja ga je proslavila, nikako neće nedostajati.

“Kostim je pretežak i užasno smrdi. Kada ga običem, uđem u lik, to je sjajno, ali jako je težak. Svake godine su nam kostimi sve teži i teži, kao da kostimograf mrzi glumce. Imam utisak kao da žele da nas izmore kako više nikada ne bismo poželjeni da snimamo”, rekao je Kit kod Stefana Kolberta.

Rekao je i da je naporno pričati o snimanju jer glumcima nije dozvoljeno da pričaju bilo šta o tome šta će se u novoj sezoni desiti. Ne smiju, kaže, čak ni da lažu.

Od premijere prve sezone prošlo je deset godina, a Kit kaže da i dan danas ne može da vjeruje da je bio dio projekta “Igra projestola”. Čini mu se nestvarnim što je upoznao mnoge ljude, išao na dodjele nagrada i u TV šou programe.

S druge strane, starenje mu ne predstavlja problem i raduje se borama.

“To je prirodan proces koji donosi iskustvo. Volim da vidim bore i na ženama i na muškarcima. One ukazuju na to kroz koju fazu života prolazite”, rekao je Kit za Esquire.

Send this to a friend