Showbiz

Kluni se plaši da Megan ne završi kao Lejdi Di: Mediji, ne pritiskajte je

Glumac Džordž Kluni, oglasio se u vezi s Megan Markl i njenim statusom u medijima. Glumac je njenu situaciju poredio sa situacijom u kojoj je bila princeza Dajana te je kazao kako mediji previše pritiskaju vojvotkinju od Saseksa.

“Ona je trudnica i ganjaju je i pritiskaju na isti način kao što su nekad pritiskali Dajanu. A svi smo vidjeli kako se ta situacija završila”, rekao je Kluni misleći na saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Lejdi Di.

On je takođe otkrio da će možda biti kum Meganinoj bebi koja treba da dođe na svijet u aprilu. Zatim se nasmijao dodavši da i sam ima dosta obaveza sa kojima se svakodnevno hvata ukoštac.

Kluni nije jedini koji je stao u Meganinu odbranu. Naime, pet žena iz užeg kruga Meganinih prijatelja, odlučilo je da progovori o cjelokupnoj situaciji za magazin People.

“Meg je ćutala i trpjela mnogo toga, nije se oglašavala i reagovala na mnoge laži. Bojimo se da bi ovo moglo naštetiti njoj ili bebi. Nikome ne treba prirediti ovoliko stresa, pogotovo još i ako je riječ o trudnici”, rekle su.

Jedna od prijateljica je dodala kako se Megan, uprkos slavi i udaji, nije promijenila.

“Nedavno sam je posjetila u palati, kada je Hari bio odsutan nekoliko dana. Našla je mjesta za mene, bile smo same u kući i stalno smo jele, smijale se i pile čaj. Vani je padala kiša i sve je bilo blatnjavo, zbog čega su psi stalno ulazili u kuću prljavi. Meg bi ih čistila peškirima te bi usput govorila koliko voli svoje životinje, prijatelje i koliko voli da brine i hrani sve oko sebe. To je nešto što je oduvijek tako, ona se nikada nije promijenila”, rekla je Meganina prijateljica.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend