Showbiz

Klunijevi kumuju djetetu princa Harija i Megan Markl

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa čekaju svoje prvo dijete koje će na svijet doći u aprilu naredne godine, a kumovi sljedećoj kraljevskoj bebi već su poznati.

Naime, slavni glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal, krstiće prvo dijete princa Harija i bivše glumice Megan Markl. To je za Dailymail otkrio Klunijev rođak Ben Breslin, ali ni glumac, ni Kensingtonska palata nisu potvrdili.

Ova informacija i nije veliko iznenađenje, s obzirom na to da su Kluni i princ Hari veoma bliski.

“Amal i Megan se poznaju godinama i dobre su prijateljice. Zbog njih dvije su se Hari i Džordž zbližili i postali prijatelji. Bliskiji su mnogo više nego što je predstavljeno u medijima”, otkrio je insajder.

Podsjetimo, posle kraljevskog vjenčanja u maju ove godine, Megan i Hari su proveli nekoliko dana sa Klunijevima na italijanskom jezeru Komo. Sa njima su bili i Klunijevi blizanci Ela i Aleksander.

Sam Džordž navodno je svojoj porodici rekao da ima osjećaj da će ga Hari i Megan pitati za kumstvo, a članovi njegove porodice ističu da bi glumac bio savršen izbor za kuma jer je divan čovjek i mnogo voli kraljevsku porodicu.

Send this to a friend