Showbiz

Knez progovorio o svadbi i proširenju porodice

Foto: Story/ Petar Đorđević

U jeku priprema vjenčanja, pjevač Nenad Knežević Knez i njegova vjerenica Tatjana Tot otputovali su u Dubai. Povod za odlazak na ovu egzotičnu destinaciju pored odmora bilo je i svadbeno veselje za čiju organizaciju su potražili ideje u ovom egzotičnom gradu.

“Tatjana i ja smo spojili lijepo i korisno. Razmišljali smo o organizaciji svadbe, a ujedno se i odmarali. Oduševljen sam energijom Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje je toliko kultura i nacija izmiješano, a ipak se osjeća neko jedinstvo. Obišli smo sve što treba da se vidi, i raspametili se od ljepote. Praktikovali smo duge šetnje i zaista uživali”, počinje priču pjevač koji je tokom boravka u Dubaiju imao prilike i da zapjeva.

“Bilo je to na jednoj zabavi zatvorenog tipa gdje smo se fenomenalno proveli. Generalno, u Dubaiju ima puno naših ljudi iz bivše Jugoslavije, pa su me prolaznici često zaustavljali na ulicama i po šoping centrima da se fotografišu sa mnom jer su me prepoznali. S druge strane, sve više naših pjevača ide u Dubai da pjeva”, opisuje Nenad, uzbuđen što se lagano bliži dan njegovog vjenčanja sa Tatjanom.

“Drugi glavni povod našeg odlaska u Dubai bile su i pripreme za svadbeno veselje. Iako smo prvobitno planirali da se vjenčamo u maju, zbog mnoštva malih prepreka moraćemo malo da odložimo tu svečanost. Prije svega, mnogi nama važni ljudi, bez kojih ne bi mogli da pomislimo da tog dana ne budu s nama, spriječeni su da početkom maja dođu u Beograd. Uz to, još je stvari koje nam se ne poklapaju u maju”, nastavlja Knez i otkriva simpatičnu popudarnost zbog koje su već odabrali meni za svoju svadbenu proslavu.

“Tatjanin prijatelj, francuski kuvar čuveni Gregoar Berže, trenutno gostuje u Dubaiju. Imali smo priliku da uživamo u njegovim nevjerovatnim gastronomskim specijalitetima. Prosto je umjetnik, a specijalno za nas napravio je više od sedam jela koja smo degustirali i interesantno je da nismo osjećali nikakvu težinu u želucu. Pobrinuo se o svakom začinu, i ta jela su nevjerovatnog ukusa. Pristao je da dođe u Beograd i bude dio naše svadbe koja je za njega veliki izazov”, otkriva pjevač i dodaje:

“Ima vremena za proširenje porodice, samo neka ide sve svojim tokom”, završava Knez.

Send this to a friend