Showbiz

Ko je Banjalučanka koju Kristijano prati na Instagramu

Kristijana Ronalda na Instagramu prati više od 282 miliona ljudi, ali je on odlučio da zaprati samo 470 osoba. Jedna od njih je i atletičarka iz Banja Luke Ivana Macanović.

Ova djevojka osim atletske karijere, radi i kao fitnes instruktor, a avgusta 2020. godine ju je zaprosio Nikola Šoć, crnogorski maneken i glumac, koji je u regionu stekao slavu učešćem u rijaliti programu „Survivor“.

Jedna je od talentovanijih atletičarki zemlje, a nastupa za AK Banja Luka, takmičila se u disciplinama 60, 100, 200 i 400 metara.

Ona je jednom prilikom govorila i kako je Ronaldo uopšte našao.

„Na jednom takmičenju u Zagrebu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa je, pretpostavljam, Ronaldov prijatelj, koji je vjerovatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidjela Asafi, pa je tako sve i počelo“, nasmijala se Ivana dok je pričala za „Avaz“.

Ona nije odmah primijetila zahtjev Ronalda da je prati, a onda je odjednom dobila mnogo pratilaca i notifikacija. Ističe i da se kontakt sa Ronaldom brzo završio.

„Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla shvatiti zašto baš ja od toliko djevojaka na planetu. Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je čitava priča“, nasmijala se Ivana.

Ronaldo je ovu djevojku zapratio još 2016. godine, a tada je njena popularnost preko noći porasla i danas je prati 121.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži.

Ivana se takmiči za reprezentaciju BiH u disciplinama 100 i 200 metara.

Ronaldo iz Srbije prati još samo jednu osobu, a to je Novak Đoković. Podsjetimo, oni su prošle godine zajedno odradili i jedan trening, a snimci vježbi su brzo postali hit na internetu.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
NEPISMENISoldado
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

nije banjaluka u srbiju nije barem još( iz srbije prati još samo novaka đokovića)

Soldado
Gost
Soldado

Zapratio je i Daku Davidovića

Send this to a friend