Showbiz

Ko prijeti vješanjem sa YouTube kanala Bube i Jale?

Rep dvojac, Buba Corelli i Jala Brat vlasnici su kanala Imperia, koji je na YouTubu prije devet godina ostavljao jezive komentare na nacionalnoj osnovi.

Ispod video zapisa Teroristicki čin koji je izazvao srpsko-muslimanski rat u YU do nedjelje uveče mogao se pronaći komentar sa ovog kanala.

“Mafijašu je*o te otac srpski, čitav život samo g*vna jedete SVE SU SRBE VJEŠALI NA VRBE,” stoji u jezivom komentaru, koji je noćas uklonjen. Ali, to ne znači da brzi prsti interneta nisu snimili ekran.

Isti komentar može se naći i u keširanim verzijama videa, koje su i dalje dostupne na YouTubu, a koje je gotovo nemoguće obrisati.

Jala Brat se oglasio jutros na Instagramu povodom “lažnih komentara.”

“Budući da sam i sam dijete iz mješovitog braka, niti podržavam nacionalizam niti podnosim organski išta tako”, kazao je on.

Ipak, ono što nije poznato jeste da li je kanal Imperia bio u njihovom vlasništvu prije devet godina. Prvi video na ovom kanalu objavljen je prije šest godina, pa ako se sve okolnosti uzmu u obzir, velike su šanse da su momci kanal kupili od nekog drugog korisnika, a potom ga pretvorili u poslovni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jakvinta
Gost
Jakvinta

Ovoj dvojici neka ne fali dlaka sa glave. Ali, ako mislite da vam omladina bude normalna onda ih treba zabraniti. Tolika količina dekadencije je zbilja zabrinjavajuća.

Send this to a friend