Showbiz

Koleginice o Milici Pavlović: Samo glumata i privlači pažnju

Milica Pavlović

Prašina oko pjesme „Provereno“ se ne spušta – sada su pjevačice koje nisu podržale Milicu Pavlović u drami sa Anom Nikolić riješile da progovore.

Pjevačice Rada Manojlović, Katarina Živković i Andreana Čekić, samo su neke od pjevačica koje nisu podržale kolegenicu Milicu Pavlović u jeku skandala sa pjesmom „Provereno“ koju je Ana Nikolić na jednom nastupu otpjevala kao svoju.

Sada su otkrile razlog za ovaj potez, a jedna od njih je rekla i šta misli o tome što ju je Pavlovićeva otpratila sa Instagrama.

„Ništa to nije novo. Meni je oteta plaćena pjesma ‘Lažov notorni’, pa čak i cio album ‘Bred Pit’, pa ne cvilim niti privlačim pažnju, nisam glumatala ni lajala na kolege kao što to Milica radi. Sramota“, rekla je Rada Manojlović.

Njena koleginica Katarina Živković je pitala „što da se oglašava kada to nije uradila ni Milica“.

„To ko je u pravu u vezi sa skandalom u vezi sa tom pjesmom je svima jasno. Što bi se bilo ko od nas oglašavao kad se Milica prva nije oglašavala do Amižija, gdje je prozvala sve kolege što je nisu javno podržale? Čula sam da je nekoliko nas otpratila sa Instagrama. Mogu samo da je pitam što ona mene nije javno podržala kada sam se prepucavala sa dotičnom budaletinom koja je prozvala sve pjevačice nego je ćutala? Sad kada je njen lični interes u pravu, dala je sebi za pravo da zamjera što je niko nije podržao. E, pa, koleginice, sugrađanko iz grada iz kojeg smo obje, ima jedna poslovica: „Ne brani se kuća kada ti neko zakuca na vrata, već se kuća brani na obodu naselja i granici“, rekla je pjevačica.

Ovim povodom se oglasila i Andreana Čekić i za činjenicu da je otpraćena sa Instagrama rekla: „Baš me briga“.

„Nije moj posao da se miješam u tuđi posao jer imam dovoljno svog. Kao drugo, nisam primijetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada mi je to možda trebalo. Mnoge kolege koje su mi se našle i koje su tu bile za mene, za njih ću se boriti. Znate kako kažu – kako radiš, tako ti se vrati“.

Send this to a friend