Showbiz

Kraljevska porodica na udaru medija zbog Megan Markl

Kraljevska porodica ovih dana je na udaru medija, i to sve zbog Megan Markl.

Strani mediji ne prestaju da pišu o skandalima koji su je zadesili, a situacija se pogoršala kada se na televiziji s javnim apelom pojavila njena sestra.

Pravi skandal drmao je Britaniju kada je javnost saznala da je Darlin Blunt (37), vjerenica Meganinog polubrata, uhapšena u Oregonu u petak. Megan Markl je otišla kod porodice, navode strani mediji, međutim, sad je situacija postala još gora.

Odnos Megan i njenog oca i dalje je tema medija u Velikoj Britaniji. Sada je njena polusestra uputila javni poziv vojvotkinji od Saseksa da se javi ocu, pošto je on, navodno, lošeg zdravstvenog stanja.

Megan Markl se nije javila ocu Tomasu više od dva mjeseca. Tomas Markl tvrdi da je pokušao dobiti na sve moguće načine, da razgovara s njom, ali je ona promijenila broj telefona i potpuno prekinula komunikaciju s njim.

Nakon skandala koji su pratili kraljevsko vjenčanje, Megan je odlučila da prekine komunikaciju s ocem koji je zbog stresa, navodno, dobio srčani udar.

Tomas Markl je javno rekao da će prestati da komunicira s medijima samo i jedino ako mu se ćerka javi, a sada se u sve uključila i njena sestra Samanta, koja je putem televizije moli da se javi ocu, koji je veoma zabrinut za nju.

Sestra Megan Markl javno je poručila:

“Naš otac je bolestan i veoma zabrinut za Megan. Brinem da bi mogao umrijeti ovako nesrećan, jer ga Megan nije nazvala ni posjetila otkako se udala za princa. On ima 74 godine i preživio je srčani udar. Bilo bi strašno da umre, a da nisu razgovarali. Život je prekratak. Budući da ne postoje privatni kanali putem kojih bismo mogli razgovarali s Megan, moramo ovako javno. Znam da postoje kraljevski protokol i pravila kojih se ona mora držati, ali joj nije zabranjeno da koristi telefon i nazove svog oca”, izjavila je Samanta u emisiji “Good Morning Britain”.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend