Showbiz Zbog nove uloge se ponovno ugojio više od 20 kilograma

Kristijan Bejl završio s radikalnim promjenama: Ne mogu više to da radim

Nevjerovatne glumačke transformacije u vrlo kratkom vremenskom roku postale su zaštitni znak glumca Kristijana Bejla (44), koji je više puta šokirao publiku svojim fizičkim promjenama za potrebe filmova.

U trileru ‘Nestajanje’ pojavio se anoreksičnog izgleda, sa svega 50-ak kilograma, zbog čega mu je zdravlje bilo na ivici izdržljivosti. Nedugo zatim je u ‘Betmenu’ imao 45 kilograma mišićne mase više, za što su zaslužni proteini i teretana. Svoju težinu ponovno je drastično izgubio pripremajući se za ulogu u filmu ‘Borac’, za koju je i dobio Oskara.

Zbog uloge 46. potpredsjednika SAD-a, u novom filmu ‘Vajs’, glumac se ponovno ugojio više od 20 kilograma, a transformacija mu je donijela Zlatni globus. Uprkos velikom uspjehu, čini se kako je Bejl završio s tim promjenama.

“Ne mogu to više da radim. Bilo je sjajnih iskustava, ali smrtnost me gleda pravo u oči – izjavio je pomalo zabrinuto glumac za “The Sunday Times”.

Iako je priznao da je sin veliki ljubitelj njegovog novog, debeljuškastog izgleda, čini se da to oduševljenje ne dijele svi članovi porodice. Glumčeva supruga, Sandra Blažić (48), bivša manekenka srpskih korijena, jedva je dočekala muževo svečano obećanje kako će prestati s transformacijama zbog svog, ali i njenog zdravlja.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Pesa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pesa
Gost
Pesa

Nije mu ženi ime Sandra, no Srboslava. Ovima iz Cdm je teško prevaliti preko tastature bilo koju riječ koja ima nešto srpsko u sebi, osim ako je nešto negativno naravno 🙂

Send this to a friend