Showbiz

Lazukić pokreće sajt na kojem će otkriti sve detalje braka sa Natašom

Luka Lazukić koji se tereti da je u aprilu pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac planira da otkrije najintimnije detalje o svojoj bivšoj dragoj. Kako piše Svet, IT stručnjak će o pop zvijezdi pisati na sajtu “zbog da jedeš vnago” i na taj način otkriće sve što se u njihovom odnosu dešavalo od upoznavanja 2011. godine do danas.

Njegova ideja je da na sajtu objavi sve račune i slike na kojima će prikazati kako je izgledao pjevačicin salaš u Čeneju prije braka i poslije, kao i stan na Dedinju, te će objaviti njihove privatne fotografije.

Sajt će imati rubriku u kojoj će se Nataša pojaviti u ulozi crne udovice, a on će navesti sa kim je sve ona, navodno, bila.

Objavljivanju sajta će, kako dalje piše Svet, prethoditi velika medijska kampanja.

On namjerava da zakupi bilborde i štandove po svim većim gradovima Srbije, najviše u Beogradu i Novom Sadu, da ištampa majice i narukvice sa porukama “Zbog da jedeš vnago”, a da poziv na bilbordima, između ostlog, bude i “A šta kaže Nataša”. On je čak unajmio i čovjeka koji će iscrtavati grafite sa njegovim likom kao poruku “Svi smo mi Luka Lazukić”.

Nataša i Luka srešće se prvi put na suđenju koje će biti održano 2. jula, povodom nasilja koje je Lazukić, kako ga optužuju, izvršio nad pjevačicom.

Ročište Nataše i Lazukića biće otvoreno za javnost, što znači da će novinari moći da prisustvuju. Iako je mogla da traži izuzeće javnosti, Nataša je ostala pri stavu sudije da novinari prisustvuju ročištu, kako bi direktno od nje čuli kroz šta je prošla.

Lazukić ima zabranu prilaska Nataši do kraja procesa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sasa
Gost
Sasa

Bijednik
..

Pažnjapažnja
Gost
Pažnjapažnja

Ljudi većinom nijesu svjesni značaja trenutka pokretanja tog sajta. Značaj je toliki, da bi se od tog trenutka trebalo početi mjeriti vrijeme iz početka. On baca u sjenu i pronalazak točka, plastike i računara. I sam nastanak kosmosa!

Jadranka
Gost
Jadranka

Eto koliko muskosti u njemu ima. Kakva god da je bila, iznosit prljav ves I ogovarati… muski Nema sto. Jadnik

Kostic.
Gost
Kostic.

Treba sa sponzorusama tako.

Send this to a friend