Showbiz

Lepa Brena otkrila istinu o navodno usvojenom sinu

Lepa Brena

Pjevačica Lepa Brena, javno je progovorila o vijesti da su njen suprug Slobodan Boba Živojinovič i ona, usvojili dječaka. Naime, pjevačica je otkrila misteriju video snimka objavljenog na televiziji, na kome u njihovoj vili trči dječak i pjevačicu oslovljava sa „mama“.

“Deliji i Viktoru, roditeljima dječaka, ponudila sam da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su donijeli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi”, rekla je pjevačica, pa dodaje:

“Kada ja ta vijest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam željela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dječakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao dio moje porodice”.

Inače, Džonijevi roditelji su odmah po dolasku u Beograd sina upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića.

“Dječak se odlično uklopio u novo okruženje i sa tri godine već je govorio tri jezika: filipinski, engleski i srpski”, kazala je pjevačica, koja ga čak i odvodi u vrtić.

“Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavoljela. Radujem se svaki put kada ga umjesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“, ispričala je Brena, za „Svet“.

Send this to a friend