Showbiz

Lidija Đukanović i Ivana Šebek izgledom privukle pažnju zvanica

FOTO: Instagram

Supruga predsjednika Crne Gore Lidija Đukanović  i izvršna direktorka i glavna i odgovorna urednica Pink M televizije Ivna Šebek skrenule su pažnju zvanica svojim izgledom na proslavi povodom 13.jula upriličenoj na Cetinju.

Đukanović se za ovu priliku odlučila za jednobojnu, dugu haljinu sa faltama, dok se Šebekova opredijelila za dvodjelnu haljinu dužine do koljena.

Ono što je svima zapalo za oko je što su  i Đukanovićeva i Šebekova odabrale isti oblik obuće kojim su upotpunile svoje odjevne kombinacije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boo
Gost
Boo

Dva potpuno razlicita stila kao noc i dan. Lidijina haljina skupa i otmena a Ivanina kombinacija nista specijalno

Andrija
Gost
Andrija

Dvodjelna haljina?!? Hahahahahahahaha, a sjajno!

NBA
Gost
NBA

LIDIJA JE JEDNA CASNA ZENA,MAJKA ,KRALJICA!UVIJEK JE TAKVA BILA,ZNAM JE KAO DJEVOJKU,CAST I OBRAZ KRASE NJU I NJENU PORODICU!

Kokan
Gost
Kokan

I nema ukusa. Kao ni Sebek. A

Kontraš
Gost
Kontraš

Što su dežurni pljuvači svega crnogorskog, pa i ovog što nema veze sa politikom, prešli sa Vijesti na CDM. Koji moj čitaju CDM, kada im se ništa ne valja? Kritikuju CDM, a ne miču se sa njega. Ajde brate mili, idite na Vijesti, Dan, In4s, Kurir, Blic pa se tamo sladite. Pustite one kojima ne smeta da čitaju šta hoće.… Više »

Peka
Gost
Peka

Zastidje i jedna i druga…mada Lidija ipak ne može nikada biti toliko odbojna kao ova Škrebek. U poredjenju sa njom ona je normala, a i nije kriva što joj je muž…znamo svi ko, što i kakav je objektivno.

Vanja
Gost
Vanja

Sta reci , primitivizam crnogorski….ljubomora …sto Niksis, sta ona ima sa Nk…

Dejo
Gost
Dejo

Zamislite da je lidija ostala u niksic na sto bi to ličilo brada brkovi lonci kosa smeđa 😃😃😃😃bez kupatila 👍izvukla se još samo blaža i potomstvo da izvuku 👍

Dejo
Gost
Dejo

Koliko je lidiji panpur od nosa 😃😃😃😃👍

Boki
Gost
Boki

Mozemo da volimo ili ne volimo, ali budite iskreni i realni pa kazite istinu kada komentarisete. Svaka cast za prvu damu. Zena sa stilom. Bravo za obje.

Ana
Gost
Ana

Gospodja Djukanovic dama, kao i uvijek. Haljina, frizura. Sve naj naj.

Che
Gost
Che

koliko jekostalo??Postoje zene sa harizmom i u slaufu izazivaju pozornost.Njih dvije nista.Kao lutke u izlogu.Razlika je jedino u vaspitanju.Lidija se ne eksponira .Ova druga jajpajaj.Svaka cast.Zive kako im odgovara.Ljepota je sto mi vidimo a ne sto vi reklamirate.

veki
Gost
veki

Lidija prevazišla helanke a ona Šebek strah od linčovanja zna gdje se dovukla, ja znam obadvije dobro od početka njihovoga

Kokan
Gost
Kokan

Bez najmanje politicke primisli – ove dvije javne licnosti nikad nisu znale da se obuku. Lidijy sam na jednom saucescy vidio u helankama. Tigrasta je takodje zaratika sa ukusom.

Seka
Gost
Seka

Pa tebi zao sto i ti jos nisi prevazisla helanke-seljanke pa pucas,hihiii

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Krištavac čitaš li novine iu Serbije nema vijesti bez ovakve ajde malo više kulture molim. Zbore nijesu našli ubicu Ivanovića a oni nijednoga od Ibarske magistrale do dan danas.

Krijesto
Gost
Krijesto

A zabolje me k.ra.

Rada
Gost
Rada

Obuca, obucaaaaaa, dajte nan obucuuuu!

Send this to a friend