Showbiz

Ljubav na prvi pogled: Kada sam ga ugledala osjetila sam da tlo podrhtava

Njihova ljubav planula je na snimanju, a slučajni susret od prve sekunde bio je fatalan.

Iako su mediji i svijet tokom gotovo 17 godina dugog braka često pokušavali da ih rastave navodnim aferama i nesuglasicama, malo ko zapravo zna koliko je čvrsta ljubav između popularne 51-godišnje američke glumice Džulije Roberts i njenog supruga, godinu mlađeg snimatelja Denija Modera.

“Kad sam ga prvi put vidjela, osjetila sam ‘podrhtavanje tla’. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu”, opisala je jednom davno popularna ‘zgodna žena’ prvi susret sa sadašnjim suprugom.

Ljubav je među njima uvijek bila jaka i strastvena, a glumica je često isticala da su se njih dvoje momentalno povezali srcem, da je on definitivno ljubav njenog života.

Potom su počeli da planiraju porodicu. Čak i kad već duže vrijeme glumica nije uspijevala da ostane u drugom stanju, počeli su da razmišljaju o usvajanju djeteta, ali su ih baš tada iznenadili danas 14-godišnji blizanci Hejzel i Fineus, a potom i tri godine mlađi Henri.

Iako oboje najviše uživaju u tipičnim porodičnim danima kada su svi zajedno, ipak svake godine ‘pobjegnu’ negdje, samo njih dvoje.

Tako su i ove godine, baš ovih dana, pobjegli u svoju oazu mira na Havajima, vilu koju već duže posjeduju i gdje već po običaju pune baterije i uživaju jedno u drugom.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Marko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Prelijepo. Dokaz da su i lijepe vijesti zanimljive.

Send this to a friend