Showbiz

Ljubavna priča Džordža i Amal Kluni, dokaz da bajke postoje

Foto: Profimedia

Džordž Kluni je do prije samo nekoliko godina bio poznat kao zakleti neženja sve dok nije upoznao Amal Alamudin.

Opasna advokatica zaludjela je holivudskog zavodnika očas posla. Džordž bukvalno nije znao šta ga je snašlo, a sve je počelo na jezeru Komo, i to 2013. godine.

“Upoznali smo se na jezeru Komo. Ona je bila prijateljica od prijatelja koji je došao kod mene u posjetu. Narednih mjeseci sam jurio za njom, zvao je i pisao joj i radio sve da je osvojim”, ispričao je glumac ranije u šouu Dejvida Letermana.

“Od prvog minuta kada smo se upoznali, nekako smo oboje znali da ćemo biti zajedno,” priznao je Kluni.

Šest mjeseci kasnije, Džordž je kleknuo pred Amal sa željom da se uda za njega.

Iako je nekoliko mjeseci planiro prosidbu, kaže da je sve pošlo naopako.

“Zamislio sam svaki detalj. Imao sam prsten, pustio sam muziku… Sve je bilo isplanirano, trajalo je oko 25 minuta. Na kraju sam joj bukvalno rekao: Slušaj, nadam se da pristaješ, treba mi odgovor, imam 52 godine i ako nastavim da klečim ostaću bez kuka. Onda je ona rekla da, i sve je prošlo prilično dobro”, podijelio je svoje iskustvo Kluni.

Nekoliko mjeseci kasnije Amal i Džordž su se vjenčali. Septembar 2014. godine bio je najsrećniji jesenji mjesec u njihovim životima.

Vjenčanje je održano u Veneciji u krugu prijatelja, a o njemu se naširokom pisalo sedmicama prije i poslije romantične ceremonije.

Kluni je tvrdio da nije planirao da ima djecu. Ni on ni Amal nisu o tome pričali, ali da su jednostavno oboje zaključili da nije vrijeme. Nakon vjenčanja, shvatili su da bi, ipak, htjeli podijeliti svoju sreću. Kad je Amal ostala trudna 2016. godine, ostali su iznenađeni kad su saznali da nosi blizance.

Amal je u junu 2017. godine rodila blizance Elu i Aleksandera.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Jovanka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovanka
Gost
Jovanka

Ili dokaz da lazu oboje…

Send this to a friend