Showbiz

Ljubini roditelji nisu željeli novac od Seve: Ne želimo da nam dijete zarađuje

Ljuba Stanković ovih dana jedan je od najpopularnijih pjevača u regionu. Ne samo da je ovaj šestogodišnjak pobijedio na pjevačkom takmičenju Pinkove zvjezdice, on je zapao za oko najpopularnijoj hrvatskoj pop zvijezdi Severini koja je poželjela da sa njim sarađuje.

To se i dogodilo, pa su Seve i Ljuba prošle sedmice izbacili spot za pjesmu “Tutorial”, a roditelji mališana otkrivaju da nisu željeli da zarade od Severinine ponude već samo da dozvole djetetu da radi što ga čini srećnim.

“Potpisali smo ugovor sa Severinom za snimanje pjesme i spota, ali nismo željeli nikakav honorar, jer ne želimo da naše dijete radi za novac. Voli da pjeva, on pjevuši čim otvori oči. Njemu je životna želja da pjeva i mi ga podržavamo u tome što želi. Zato nam ne treba honorar, ali je Severina insistirala da nešto uplati. Ubuduće će nas zvati na nastupe, kada bude htjela da Ljuba pjeva sa njom. Mi ćemo se odazvati. Ono što za sada sigurno znamo je da će Ljuba sa Severinom pjevati na njenom velikom koncertu u Areni, koji je u planu”, kaže Ljubin tata Boban.

6 Komentara na "Ljubini roditelji nisu željeli novac od Seve: Ne želimo da nam dijete zarađuje"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend