Showbiz Muž dobio pet

Lori Laflin priznala krivicu, ide u zatvor na dva mjeseca

Holivudska glumica Lori Laflin (55) i njen suprug, modni dizajner Mosimo Đianuli (56) su optuženi za učestvovanje u programu koji je bogatim roditeljima omogućio da davanjem mita i varanjem omoguće svojoj djeci siguran upis na prestižne Univerzitete u SAD-u.

Naime, Lori i Mosimo su optuženi za prevaru i zavjeru pranja novca. Glumica i njen suprug su optuženi za davanje mita u iznosu od 500.000 dolara kako bi se njihove ćerke upisale na Univerzitet u Južnoj Kaliforniji kao veslačice, iako se nijedna od njih ne bavi veslanjem.

Još nekoliko slavnih roditelja je priznalo krivicu i odslužilo kaznu zbog iste stvari, Glumica Felisiti Hafman, koja se proslavila u seriji “Očajne domaćice” i još 12 roditelja su takođe priznali krivicu.

Lori i Mosimo su posljednji od slavnih roditeljha koji su se dogovorili da priznaju krivicu za optužbe. Lori će biti dva mjeseca u zatvoru, a Mosimo pet.

Ona će odlužiti zatvorsku kaznu, ali mora da plati državi 150.000 dolara i dvije godine da se bavi društveno korisnim radom.

Mosimo će odslužiti pet mjeseci u zatvoru i treba da plati 250.000 dolara, kao i da odradi 250 sati društveno korisnog rada.

“Prema današnjim sporazumima o priznanju krivice, ovi optuženi će izdržavati zatvorske kazne zbog učestvovanja u zaveri i korupciji za prijem na koledž i koji su u skladu sa prethodnim kaznama u sličnim predmetima”, rekao je državni tužilac u izjavi.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Goran
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goran
Gost
Goran

To su kazne. Odereš po džepu i društveno-korisni rad. A ne hraniš ih da bilduju dok ne izadju još gori

Send this to a friend