Showbiz

Lukas tvrdi da je JK prije Granda bila sahranjena, ona da može da ga kupi

Aci Lukasu nije bilo pravo kada je čuo izjavu Jelene Karleuše koja je kazala da je mogla imati TV premijeru novih pjesama u finalu Zvezda Granda umjesto njega i Milice Pavlović, ali nije željela. Karleuša je rekla da ne želi TV predstavljanje tri nove pjesme, već da je red da nakon šest godina snimi spotove koji će mnogo da koštaju.

Lukas se oglasio izjavom kojom je prozvao i Mariju Šerifović, ali i direktora Granda Sašu Popovića.

“Mogla je ona šta god i mnogo toga, pošto se ne zna ko manje viri iz Popovićeve gu*ice, da li ona ili Marija, a pošto on obožava one što su mu u gu*ici ne isključujem i tu mogućnost. Sve u svemu, za*olje me ona stvar za sve njih zajedno. Imam svoja posla, i to jako dobra, koja su bila dobra i prije, a biće isto dobra i poslije Zvezda Granda, za razliku od svih ostalih koji su se zvali “bivši” prije nego što je Popović riješio da ih iskopa iz dubokih raka u kojima su im karijere bile sahranjene. Pa i ne bili mu u gu*ici. Ja ne moram da budem ni u čijoj, a i ne trpim nikog da se približi mojoj. Toliko”, poručio je bijesni Lukas.

JK, naravno, nije ostala dužna.

“Čula sam da je Aca rekao da Marija i ja virimo Popoviću iz gu*ice. Meni je sve to duhovito i slatko i sigurna sam da Aca nije tako mislio, s obzirom da zna da ja Grand mogu i da kupim ako poželim. Sve što radim, radim bez interesa i to svi znaju. Novac mi stvarno ne treba i član sam žirija isključivo iz prijateljskih pobuda prema Saši,” rekla je JK.

Lukas i Karleuša su se posvađali na jednom od snimanja u Grandu, i to navodno zbog Svetlane Cece Ražnatović kao i Lukasovih uvreda na račun Jelene i njene majke Divne.

Jelena je ispričala i da Lukasu neće oprostiti to što je izgovorio, i tvrdi da je on izgubio najboljeg prijatelja na estradi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Niš-ki
Gost
Niš-ki

Oni su bitni svi, kao lanjski sneg. Boli narod ona stvar, za sve njih na čelu sa Sašom Popovićem.

Slobodan
Gost
Slobodan

Svadja dva pedera

E he hej
Gost
E he hej

Brzo ce pasat duskove pare

Send this to a friend