Showbiz

Lukasova bivša se udružila sa Šašićem: Spremaju duet

Bivša djevojka Ace Lukasa, Branislava Pašajlija riješila je da se probije na estradi, a u tome će joj pomoći Željko Šašić.

Bivšoj djevojci Ace Lukasa se očigledno dopala popularnost, pa je ubrzo nakon afere sa Vuksanovićem riješila da se otisne u pjevačke vode.

Naime, među pjevačima je kao bomba odjeknula informacija da Branislava počinje da pjeva, i da će joj prva pjesma biti duet i to sa Željkom Šašićem, piše Srpski telegraf.

“Branislava je riješila da svoj životi uzme u ruke, pa je pored toga što je zvanično pokrenula brakorazvodnu parnicu sa Željkom Pašajlijom, sa kojim ima sina, počela i da pjeva. Ona već ima svoj bend, a njen cilj nije da bude lokalna pjevačica, već želi da se ozbiljnije otisne u estradne vode”, priča izvor blizak Branislavi.

“Ona je, nakon što je dobila riječi jedne pjesme, od bliske prijatljice, odmah shvatila da bi to mogla da snimi jer tekst direktno asocira na detalje njene afere sa Lukasom. Kako joj je trebao i muški vokal, po mogućnosti neko već poznat da bi se pjesma što bolje promovisala, sinula joj je ideja da pozove Željka Šašića. Branislava je pronašla Šašićev broj i kada mu je rekla ko je, on je bukvalno pao sa stolice. Saslušao je pažljivo njenu ponudu, a ona mu je pročitala riječi pjesme. Bez razmišljanja je pristao jer riječi na prvo slušanje i njega direktno asociraju na situaciju sa Lukasom i Sonjom, tako da će i po njegovom mišljenju to biti pun pogodak”, otkriva sagovornik dobro upućen u cijelu situaciju.

Susret Branislave i Željka trebalo bi da se odigra u Beogradu u narednih nedjelju dana, dok će pjesma svjetlost dana najvjerovatnije ugledati već do Nove godine.

Branislava je vrlo jasno i potvrdila sve navedene informacije.

“Nisam ja propjevala tek sada, ako to mislite, varate se, ja pjevam već odavno, samo se do sada nisam ozbiljnije posvetila tome jer je valjda splet životnih okolnosti drugačije dirigovao. Ne smijem da otkrivam detalje, imaćemo sigurno hit. U velikim sam obavezama, ispunjena i spremna za potpuno novi početak”, rekla je Pašajlija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hladno pivo
Gost
Hladno pivo

Ja pjevam vec odavno ali “u sebi”
😉

Send this to a friend