Showbiz

Madona i Gaga zakopale ratne sjekire

Kraljica popa Madona, pozvala je na svoju VIP žurku Lejdi Gagu, mlađu koleginicu sa kojom je u prošlosti često dolazila u neku vrst sukoba.

Iako fotografisanje za društvrene mreže nije bilo dozvoljeno tokom zabave, fotograf magazina Time uslikao je dvije zvijezde: dok Gaga leži na krevetu sa Oskarom, Madonna joj nježno drži glavu.

Izvor tabloida Radar nije iznenađen što se ovo dogodilo. “Madonna bi napravila pakt za đavolom ako bi to značilo da će ponovo postati relevantna,” kaže on.

Podsjećanja radi, sukob između Madone i Gage počeo je još 2011. godine, nakon što je Gaga objavila singl Born This Way, koji je njena starija koleginica nazvala jeftinom imitacijom numere Express Yourself iz 1989. godine.

Madona je kasnije tu pjesmu koristila na svojim nastupima. ali nikada nije krila da nije srećna zbog uspjeha mlađe koleginice. Madona i njeni obožavaoci smatraju da je Gaga u mnogome inspirisana bila kraljicom popa dok je gradila karijeru i “krala ideje”.

Gaga je to negirala, a za jedan radio intervju tokom promocije singla “Perfect ilusion”, izjavila je da je mnogo više od Madone tj. da sama piše pjesme i muziku.

Njih dvije nisu dozvolile da sukob preraste u nešto ozbiljnije pa su više puta bile u istom društvu pa čak i u emisiji.

Send this to a friend