Showbiz

Madona: Prešao je granicu, trpjela sam njegovo seksualno zlostavljanje

Kraljica popa Madona, našla se na listi žena koje su prijavile da ih je seksualno zlostavljao filmski producent Harvi Vajnštajn.

Ona je nedavno u intervjuu za magazin “Njujork Tajms” otkrila da je Vajnštajn sa njom prešao granicu kada je njegova bivša kompanija radila sa njom na distribuciji dokumentarnog filma iz 1991. “Istina ili izazov”.

Madona je bila svjesna Vajnštajnovog predatorskog ponašanja u to vrijeme, ali je rekla da je to bilo nešto što su ljudi jednostavno “trpjeli”.

Vajnštajnova karijera naglo se srušila u oktobru 2017. godine, nakon što je glumica Ešli Džad izjavila da je producent seksualno maltretirao u hotelu prije više od dvije decenije.

Ubrzo nakon toga, više od sedamdeset poznatih žena optužilo ga je za zloupotrebu moći i seksualno zlostavljanje, uključujući čak i silovanje.

Inače, američki producent i njegov advokatski tim uspjeli su da se nagode sa ženama koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje. Postignut je dogovor na osnovu koga će Vajnštajn morati da isplati 44 miliona dolara.

30 miliona dolara dobiće žene koje su ga optužile za uznemiravanje, a čak 14 miliona Harvi će morati da isplati za sudske troškove.

Send this to a friend