Showbiz

Madona stigla privatnim avionom u Tel Aviv sa 135 osoba, rezervisala cijeli sprat hotela

Pop zvijezda Madona stigla je juče u Tel Aviv čime je definitivno potvrđeno njeno učešće u finalu Eurosonga koje će biti održano u subotu, 18. maja. Već je obavila prvu probu, a detalje je objavila na društvenim mrežama.

Kako piše Times of Israel, Madona je stigla privatnim avionom na aerodrom Ben Gurion. Na glavi je imala veliki šešir kako bi spriječila paparazze da joj fotografišu lice, te je pod pratnjom dovedena u Dan Hotel gdje je rezervisala cijeli četvrti sprat.

Po dolasku je imala nesporazum s organizatorima kada je stigla u Arenu na probu jer joj nisu dozvolili da uđe s obzirom da do tada nije potpisala ugovor o nastupu. Naknadno je sve riješeno.

Oprema za njen nastup počela je stizati brodovima od ponedjeljka. S njom je stiglo 135 osoba od kojih je 40 back vokala, 25 plesača, i tim tehničara. Veći dio novca za njen nastup na Eurosongu dao je izraelsko-kanadski milijarder Sylvan Adams.

Ranije je izjavila kako je odlučna da nastupi u Tel Avivu i da nikada neće prestati da nastupa širom svijeta zbog nečije političke agende, ali i da neće prestati da priča o kršenju ljudskih prava gdje god to bilo.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
CikoticGraphic
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cikotic
Gost
Cikotic

Izforsirani netalenat

Graphic
Gost
Graphic

Boginja <3

Send this to a friend