Showbiz

Madona: Što više djece, to si bolji roditelj

Kraljica popa Madona, kaže da roditeljstvo mijenja ljude.

“Što više djece imaš, to si bolji roditelj. Djeca te tjeraju da ne budeš opsjednut samim sobom. To nije dozvoljeno kada imaš djecu. Ona te tjeraju da budeš kreativan. Djeca me podsjećaju kako je vrijeme dragocjeno. Svako dijete zahtijeva posvećenost, morate da budete spremni”, kaže svjetska pop zvijezda.

Madona ima šestoro djece. Za Today je otkrila da joj je svojevremeno gatara rekla da će ih imati sedmoro, a ona ne isključuje tu mogućnost.

Ona je zbog Dejvida Bande, usvojenog sina, SAD zamijenila Portugalom, tj. Lisabonom. Željela je da on razvija svoj talenat za fudbal pa ga je upisala u školu fudbala upravo u toj zemlji.

“Lakše bi mi bilo da se opredijelio za muziku jer je i za to talentovan”, iskrena je Madona koja je u Portugalu odlučila da snimi novi album iako o tome prethodno nije razmišljala. Inspirisana tamošnjom muzikom, krenula je u stvaranje “Madame X” albuma koji je zvanično izašao prije dva dana.

https://www.youtube.com/watch?v=P2vt4YvwOQg

Ima “leptiriće u stomaku” zbog novih pjesama iako je na sceni više od tri decenije i iza nje su brojni uspjesi.

“To znači da mi je stalo”, kaže Madona i objašnjava šta bi za nju značilo da je album uspješan.

“Ako ljudi razumiju ono što sam željela da kažem kroz poruke u pjesmama. Voljela bih kada bi bili inspirisani porukama. Ne očekujem da će cijeli svijet tako postupiti, ali bih voljela da će biti onih koji će tako uraditi”, kaže Madona.

“Madame X” je njen 14. album i već je pobrao pozitivne kritike.

“Madame X” je njen alter ego, tajni agent koji, kako kaže, “spava sa jednim oko otvorenim”.

“Morala sam da kreiram novu osobu, novu priču o Madame X, a to je inače nadimak koji sam dobila kao studentkinja”, otkrila je ona.

Svijet je doživljava kao jaku ženu, a ona poručuje da nije uvijek jaka. Ranjivost je dio nje i alat koji je tjera da stvara.

“I ja sam ranjiva. To je ljudski i umjetnički jer ako ne prihvatiš svoju ranjivost, ne možeš da budeš kreativan. Moj bol, tuga, osjećanja, dozvoljavaju mi da stvaram i to moram da kasnije da predstavim ljudima i postanem borac. Takođe, moja snaga mora da bude u mom radu jer želim da osnažujem ljude. Ne postoji osoba koja je samo jaka, sve velike vođe su imale svoje momente ranjivosti”, objasnila je Amerikanka italijanskih korijena.

Svjesna je da mnogima “ide na živce”, ali ističe da je od malena željela da bude drugačija, da ispituje, da ne bude provincijalka.

Njenu su karijeru obilježile kontroverze. Erotikom nabijeni nastupi i spotovi, političke poruke, a i religijski simboli.

“Bog je uvijek tu. Izaziva me. Bog u kog ja vjerujem, nije onaj kojeg se treba plašiti, već onaj kojem treba biti zahvalan, i kog treba izazivati”, objasnila je Madona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cgpg
Gost
Cgpg

Sto vise to si bolji, ispraksas se posle 5og 😮

Notna sveska
Gost
Notna sveska

Ja nekako mislim da je dosta i dvoje, al da im se posvetis kako treba, nego osmoro koji dobijaju manjak paznje

Send this to a friend