Showbiz Stala u odbranu Vajnstina

Maja Mandžuka: Da sam prihvatila nepristojne ponude bila bih uspješnija

Maja Mandžuka (38) da je tokom karijere, koju gradi paralelno u Srbiji i Los Anđelesu, mnogo puta dobijala nepristojne ponude. U intervjuu za magazin Gloria glumica govori o tome kako se nosila sa njima.

“Kad se nađete u takvoj situaciji, ni sami niste sigurni kako treba da se postavite. Ja znam kako sam reagovala, a da sam pristala na sve što su mi predlagali, vjerovatno bih imala daleko bogatiju karijeru i bila mnogo poznatija”, izjavila je.

Glumica je bila u prilici da čak nekoliko puta sretne Harvija Vajnstina, ozloglašenog filmskog producenta koji služi kaznu od 23 godine zatvora zbog silovanja. Kaže da je on imao nos da prepozna talenat, dobar scenario i dobrog reditelja, ali što se optužbi protiv njega tiče, smatra da je za sve potrebno dvoje.

“Ubijeđena sam da u tim situacijama mnogo toga zavisi i od žene, od toga kakav stav ona zauzme. Niko te neće maltretirati i zlostavljati, ako sam ne pristaneš na to. Kad smo već kod Vajnstina, on nije jedini. Ima i kod nas takvih primjera, iako žene ćute o tome”, rekla je Maja, ne otkrivajući detalje.

Mandžuka vjeruje da mnoge glumice koriste priliku da preko kreveta dođu do slave i bogatstva.

“A onda se poslije dvadeset godina sjete da se vrate unazad i ispričaju svoju priču. I to, opet, da bi bile u centru pažnje. Ne osuđujem nikoga, mislim da svako treba da trči svoju trku i da uvijek ima izbor hoće li nešto prihvatiti ili neće. Bilo da je psihičko ili fizičko, svako zlostavljanje je strašno. Ali koliko god vam se čini da ste u tom trenutku nemoćni, jer ispred vas stoji osoba koja je mnogo jača, bogatija ili uspješnija, izbor uvijek postoji. Kod mene nema dileme, da se nađem u takvoj situaciji, bilo bi to vrlo jasno i glasno – ne”, kaže ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kiko
Gost
Kiko

Svi smo viđeli tvoj snimak zbog kojeg si napustila region. Seve je amaterka za tebe

Send this to a friend