Showbiz Džekson se bojao da se svijetom ne proširi virus

Majkl Džekson je predvidio koronu?

Foto: Profimedia

Nekadašnji član obezbjeđenja kralja popa Met Fides otkrio je za strane medije kako je Majkl Džekson svojevremeno nosio zaštitnu masku i rukavice, samo zato što je strahovao od “širenja virusa opasnog po ljudski organizam”. On ih je imao na pretek i u raznim dezenima, a nosio ih je u jedno doba gotovo svakodnevno, jer “nikada nije znao s kim će da se sretne i da li bi eventualno mogao nešto nekome da prenese dalje”.

Ova iskrena ispovijest veoma je potresla javnost, jer se sa koronom trenutno tako nešto i dešava.

“Znao je da prirodna katastrofa uvijek negdje čeka. Bio je vrlo svjestan i uvijek je govorio da bismo mogli biti izbrisani s lica zemlje. Govorio mi je: ‘Ne smijem da se razbolim, ne mogu da iznevjerim svoje fanove. Koncerti se bliže. Na ovoj planeti sam s razlogom. Ne smijem da oštetim svoj glas, moram da ostanem zdrav jer ne znam s kim ću se danas susresti i ne znam šta bih mogao da mu prenesem’.”

“Taj tip je bio jako inteligentan i danas bi sigurno bio tužan što ga niko nije slušao i nošenje maske shvatao ozbiljno”, zaključio je bivši tjelohranitelj.

Inače, na službenom profilu pokojnog muzičara pojavila se fotografija na kojoj on nosi crnu masku i šešir, prolazeći pored gomile obožavatelja.

“Budite pametni i sigurni”, ispisano je ispod nje, a neki su ovo vrlo brzo protumačili kao znak da je Džekson “predvidio” pandemiju.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
MirkoEdgar J. Hoover
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Edgar J. Hoover
Gost
Edgar J. Hoover

Koliko je taj djece……… dugo je zivio taj cas crnac cas bijelac da objavi fbi sta znaju o njemu

Mirko
Gost
Mirko

Ne lupaj gluposti, to su sve nagadjanja, covjek je imao ruzno djetinjstvo i zbog toga je pomagao djeci, nije bio napasnik!

Send this to a friend