Showbiz Pop pjevačica se obratila putem Instagrama

Majli Sajrus otvorila dušu: Nisam varala Lijama, voljeću ga cijelog života

Pop pjevačica i glumica Majli Sajrus, riješila je da se obrati javnosti i otkrije da razlog razvoda od glumca Lijama Hemsvorta nije to što je bila nevjerna.

“Mogu da prihvatim da život koji sam izabrabrala znači da moram da živim otvoreno i transparentno sa mojim obožavaocima, koje volim, i javnosti, 100 odsto. Ono što ne mogu da prihvatim jeste da se kaže da lažem da sam zataškala zločin koji nisam počinila. Nemam šta da krijem”, napisala je Majli.

Vratila se u prošlost i otkrila da se ludo zabavljala kada je bila mlađa i pravila skandale zbog kojih je gubila sponzorske ugovore. Navela je i da je bila nevjerna kao i da je eksperimantisala sa drogom.

“Kada smo se Lijam i ja pomirili, ja sam bila posvećena. Nemam nikakve tajne tu da otkrijem. Naučila sam iz svakog mog iskustva u životu. Nisam savršena, ne želim da budem, dosadno je. Odrasla sam pred vama, ali suština je, odrasla sam. Mogu da priznam mnoge stvari, ali odbijam da priznam da se moj brak završio tako što sam varala. Lijam i ja smo bili zajedno deceniju. To sam rekla ranije i to ostaje tačno, volim Lijama i uvijek ću. Ali, u ovom trenutku moram da donesem zdravu odluku i da ostavim iza sebe pređašnji život. Ja sam najzdravija i najsrećnija već dugo. Možete mi reći da sam tverkujuća brđanka koja puši travu, ali nisam lažljivica”, zaključila je Majli.

Pjevačica i glumac razišli su se prije skoro mjesec. Mediji su pisali, pozivajući se na neimenovane izvore, da je Majli bila nevjerna, a Lijam sklon opijatima. Zajedno su u braku proveli osam mjeseci.

Send this to a friend