Showbiz

Manekenka Anabel Nilson pronađena mrtva

Manekenka Anabel Nilson preminula je u 50. godini života. Tijelo je pronađeno u njenom domu, policija je rekla da smrt nije sumnjiva, prenosi Daily Mail.

Manekenka koju je Kejt Mos (44) smatrala sestrom i zvijezda rijaliti programa Žene Londona bila je heroinski zavisnik još od 16. godine, iako je tvrdila da se odvikla.

“Na neki način, heroin me je spasio jer inače bih se ubila”, rekla je jednom prilikom.

Jedna od njenih posljednjih fotografija je sa vjenčanja njenog bivšeg momka Edvarda Spensera Čerčila gdje je pozirala sa Kejt.

Anabel je posljednja vidjela modnog dizajnera Aleksandera Mekvina živog prije njegovog samoubistva 2010, čija ju je smrt skrhala budući da je bila njegova muza dugi niz godina.

“Bio je moj brat, moj dečko, moja srodna duša. Većinu vremena su me ljudi zvali gospođa Mekvin. Često smo dijelili isti krevet”, rekla je za Daily Mail 2015. Dodala je da je bila srećnija sa njim nego s bilo kim drugim, te da ju je čak zaprosio, ali je odbila i zažalila zbog toga.

Šokirala je javnost kad se 1994. vjenčala s Netom Rotšildom. Upoznali su se na plaži u Indiji, a Netovi roditelji su bili zaprepašćeni njegovim “vulgarnim” izborom supruge. Bili su u braku tri godine, a nakon razvoda manekenka je dobila ogromnu svotu novca.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend