Showbiz

Marija Šerifović: Ne plašim se Dare i Seke

Marija Šerifović će održati 24. maja koncert u Štark areni pod nazivom „A sad malo ja“, a kako neposredno pred njen nastup tamo pjevaju i Seka Aleksić i Dara Bubamara, pjevačica tvrdi da ove folk zvijezde ne smatra konkurencijom.

“Što bre ne puste te žene na miru?! Ili možda one žele to. Opšti cirkus je napravljen. Meni je to smiješno, jer svako ima svoju publiku. Od bilo kog izvođača je hrabro da uđe u taj projekat i svako daje najviše od sebe. Najsmješnije mi je to frljanje ciframa, koliko je ko prodao karata. Nema potrebe da se o tome priča na takav način. Ja apsolutno ne smatram da je meni bilo ko konkurencija. Ne zato što sam ja najbolja, najveća ili najmanja, već zato što imam svoju publiku, koja će, željna dobre muzike, doći na koncert”, kaže Marija.

Marija je veoma uzbuđena zbog nastupa pred Beograđanima.

“Imam mnogo planova i ideja, ali to ćemo dozirati s vremenom jer ima još dva mjeseca do toga. Što se gostiju tiče, još razmišljam. Bitna mi je interakcija s publikom, da ta povezanost s njima bude apostrofirana. Imam problem s Arenom jer je velika, a ja bih bila najsrećnija da mogu da emotivno dodirnem i onog ko je skroz gore, ne znam da li me vidi uopšte. Najviše ćemo raditi na tome da sa svima budem bliska”.

Send this to a friend