Showbiz Gaga je priznala da je u više navrata koristila zabranjene supstance

Marina Abramović spasila Lejdi Gagu iz pakla droge

Planetarno popularna pjevačica Lejdi Gaga je priznala da je u više navrata koristila zabranjene supstance, a iz pakla u koji su je uvukli opijati spasila je čuvena umjetnica performansa Marina Abramović.

Naime, Lejdi Gaga je u više navrata govorila o korišćenju zabranjenih supstanci, ističući da joj opijati nisu donijeli ništa dobro u životu. Izjavila je kako je uspjela da se izvuče iz pakla u koji je samu sebe uvukla misleći da će joj to pomoći da stvara muziku nalik na onu koji su iza sebe ostavili njeni idoli.

Godinama kasnije, vlasnica hita “Shallow” otkrila je da je bolove koje uzrokuje spazam mišića ublažavala konzumiranjem opijata u nevjerovatnim količinama, ali da je sada čak i taj period iza nje.

Poznato je da je Gaga, tokom 2013. godine, sarađivala sa Marinom Abramović, nakon čega su ostale u prijateljskim odnosima, a sada brat slavne umjetnice tvrdi kako je Marina zapravo zaslužna za to što se pjevačica skinula sa zabranjenih supstanci.

“Marina je vodila Gagu u neku kuću u Džerziju. Tamo borave, koliko sam upućen, ljudi koji se skidaju sa opijata. Znam da je to liječenje čudno i da oni trče goli kroz neku travu. Međutim, pomoglo je i Lejdi Gaga se skinula sa droge uz Marininu pomoć”, izjavio je Velimir Abramović, prenosi Blic.rs.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
homerTragikomedija🎭Pravi Rade007dobronamjernijasharuNOVINARU
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
homer
Gost
homer

Ovo umjetnica e q q

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Skoro sam citao da su marinu izradili zemljaci.bila je kupila neki prostor na ct kad se ispostavilo da je vlasnik neko trece lice.ona htjela da ulozi u cg a ovi funkcioneri je zeznuli.

Pravi Rade007
Gost
Pravi Rade007

Srpska umjetnica? Što je ovo,portal in4S??

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

..,,čuvena srpska umjetnica Marina Abramović.” -Marina je čuvena svjetska umjetnica, a ako govorite o njenom porijeklu i njenoj pripadnosti, ona je crnogorka – porijeklom Katunske nahije.

jasharuNOVINARU
Gost
jasharuNOVINARU

Kako srpska kad je i sama rekla da je iz Crne Gore, tj Cetinja?

Send this to a friend