Showbiz

Marina i dalje samuje: Moj muškarac mora da ima stav i ličnost

Pjevačica Marina Tadić u otvorenom intervju priča o patnji, ljubavi i odlasku kod psihijatra. Ona otkriva da je u sve svoje pjesme utkala dio sebe, pa i u posljednju “Čujem”.

“U svim pjesmama koje imaju tužnu emociju ima moje biografije jer ja tu emociju moram da doživim i da osjetim. Dio numere koji kaže: “Žao mi je, ali mi i nije žao” sam sama napisala”.

Da li si od onih žena koje pate u ljubavi?

“Veoma sam emotivna i sve emotivno i doživim. Moje ljubavi su se uglavnom završavale patnjom, ne mojom voljom nego se tako namjesti. Sve što doživim, ja doživim previše. Ako sam tužna, previše sam tužna, ako sam srećna, previše sam srćna. Učim da napravim balans, da ne umirem kad patim, nego da se to smanji”.

Čime partner može da te iznenadi?

“Kad želi da pokaže emotivnu stranu, da voli i da ga nije sramota da tu ljubav da. Ne iznenađuje me kad kupi torbu, cipele… To mogu i sama. Iznenadi me da kada se probudim nađem cvijet ili tako neku sitnicu. Samo jednom su u tome uspjeli da me iznenade”.

Da li te privlače materijalne stvari kod muškarca?

“Ne, da me privlače imala bih sad tog nekog muškarca da mi kupuje. Kad biram, gledam da to bude čista emocija. Da sjedimo u kafani do jutra, da nema tu nekih interesa. Kad ima interesa to ne može da opstane, a kad je čisto i iskreno, to je drugo. Volim da budem prijatelj sa osobom pa da tu ljubav gradim. Materijalno ne može da me oraspoloži u trenutku kad sam tužna i nervozna. “Nije sreća para puna vreća“, što bi rekao Merlin”.

Da li bi izdržavala muškarca, da mu kupuješ cigarete i to?

“Ne, ne privlači mene taj tip muškarca. Ne mogu da se zaljubim u njega, jer on nema stav i ličnost. To mogu žene koje su nesigurne i tako se osjete kao superiornije. Muškarac mora da bude superiorniji. Nemam ništa protiv ako on radi i razvija se, ali ne da ga vučem ja”.

Pitaju li te roditelji kad će da upoznaju tvog dečka?

“Ne, odustali su. Više me niko ne pita. Oni znaju da svadbe nikad ne bi bilo, nisam je nikad željela jer nisam pobornik toga”.

Koja ti je tvoja najdraža pjesma?

“Na prvom albumu balada “Život je za mene stao“. To je pjesma koja je tada imala najveću emociju, na drugom albumu “Bol za bol“, a na trećem: “U zagrljaju tvom” i “Čujem“, koja je možda najkompletnija pjesma koju sam snimila”.

Send this to a friend