Showbiz

Marina Tucaković prvi put o bolesti, estradi i sukobu Cece i Karleuše

Poslije godinu dana borbe sa teškom bolešću, Marinu Tucaković optimizam ne napušta. Iako su je mnogi nakon postavljene dijagnoze raka dojke otpisali, Marina je pobijedila i vraća se poslu. Autor velikih hitova koje su pjevale najveće zvijezde na prostou bivše Jugoslavie, vratila se poslu i za sobom ostavila teške dane. Ne demorališe je ni to što se kreće pomoću kolica i koristi bocu sa kiseonikom kako bi imala dovoljno vazduha.

“Sada sam dosta dobro, naravno nije to još sjajno, ali biće sve kako treba. ja sam, što kažu, prošla pakao, ali da li je završen, to ćemo tek da vidimo”, kaže Marina dodajući da se divi snazi i volji žena koje je upoznala u bolnici.

“Ja sam ležala na onkologiji i tamo sam vidjele žene koje su bile u sto puta većem paklu i koje ga prolaze već godinama. Dolaze na onkologiju, liječe se, pa im se vrati bolest. Onda opet sve iz početka. Ma to su sve žene carice! Ja tek treba da se dokažem na tom putu. Moja poruka svima jeste da je najvažnije slušati ljekare. Ja nisam probala nikakvu alternativnu metodu liječenja. Jedino sam jela cveklu, grickala čuvarkuću, pila čaj od koprive i tako neke travke za bolju krvnu sliku. Potpuno sam promijenila životne navike, ali cigare nisam mogla da izbacim. Čim mi bude malo bolje, ja se opet hvatam za cigaru. Nisam htjela one elektronske cigarete, jednostavno mi se ne sviđa miris. Nije to to, pa nemam ni želju da ih koristim”, priznaje.

Marina će ponovo morati u njemački grad Ulm kako bi primila novu dozu eksperimentalne vakcine.

“Sada nemam terapiju, samo idem na kontrole i pijem svaki dan jedan lijek. Trebalo bi i da ponovim tu imuno vakcinu u novembru, to je vakcina koja se daje u Njemačkoj. Na put nikako neću moći sama, pa će sa mnom ići suprug Futa ili sin Laća. Ma svaka njima čast što su izdržali sa mnom i što su stalno uz mene. Svima nam je bilo mnogo teško”, kaže ona.

Pored porodice, Marina kaže da su joj podršku pružili prijatelji kao i izvođači kojima je radila tekstove.

“Konstantno su bili uz mene Ceca, Severina, Jeca, Joksimović, Tonči, Čola, Samardžić, kuma Marijana, Boki 13…Mnogi zaista. Mnogo sam im svima zahvalna. Ja sam čovjek koji voli sve i vjerujem da mi je zato sva ta ljubav uzvraćena. Ja moram da vam priznam da se, iako mi je sada mnogo bolje i dalje krećem pomoću kolica i da uzimam kiseonik kad god se umorim. Moram zbog pluća. Kiseonik uzimaju i zdravi ljudi, doktor mi je rekao da ga uzmem kad god mi zatreba i da mi to neće škoditi”, priča Marina, koja se vratila poslu i opet piše pjesme za najveće zvijezde.

https://www.instagram.com/p/Bohqm6wFmQO/?tagged=marinatucakovic

“Jedva sam čekala da počnem da radim. Ma samo da bude zdravlja i sve će biti kako treba. Ja se sada dobro osjećam, počela sam i da pišem i trenutno tražim pravu pjesmu za Cecu. Tu su i Milica Pavlović, Jelena Karleuša…Naravno, Ceca mi nije zamjerila što radim sa Jecom, a ni ona mi ne zamjera što radim sa Cecom. Nikada nisam pričala ni sa jednom o tom njihovom sukobu i pomirenju, to su njihove stvari, a ja se u to ne miješam. Nikada mi nisu ogovarale jedna drugu, na tu temu nikada ne pričamo, imamo mi druge teme”, otkriva Marina.

Send this to a friend