Showbiz

Maya Berović: Nisam mijenjala ime ni religiju

Foto: Miomir Milić

Maja Berović trenutno je među najpopularnijim pjevačicama u regionu. Njene pjesme sluša uglavnom mlađa publika, a koliko je uspješna, pokazao je rasprodat koncert u Štark areni u Beogradu koji je odžala prije mjesec dana.

Iako je na estradi od 2007. godine, Maja je širu popularnost stekla tek prije par godina, da bi na sam vrh estrade stigla hitom “To mi radi” koji su joj radili reperi iz Sarajeva, Jala Brat i Buba Koreli.

O ovoj rođenoj Bosanki često se u medijima spekuliše da je ime Maida promijenila u Maja.

Berovićeva je za Story otkrila kako se zapravo zove i razotkrila razne spekulacije koje se veziju za nju, među kojima su preljuba supruga Alena Dragaša i vjeroispovijest.

“Čula sam kako se po estradnim kuloarima šapuće da neću imati dovoljno pjesama za koncert i kako je to preveliki “zalogaj” za mene. Međutim, svi ti dušebrižnici zaboravili su da je iza mene dugogodišnji rad i sedam studijskih albuma. Ružne komentare prihvatila sam s osmijehom, jer čvrsto stojim na zemlji i vrlo sam svjesna svojih kvaliteta. Gdje bih ja bila da sam reagovala na sve što sam za ovih 13 godina karijere čula o sebi? Vjerovatno bih poludjela”, kaže Maja i dodaje:

“Osim priča vezanih za koncert, bilo je tu raznih drugih tema – od toga da me je suprug prevario, da sam promijenila vjeru, do toga da ime i prezime koje mi stoji u zvaničnim dokumentima nije moje. Muž me nije prevario, a i da jeste a da to ne znam, svaka mu čast. Vjeru nemam potrebe da mijenjam, jer se u mojoj kući oduvijek poštovalo tuđe mišljenje i odnos prema Bogu. Za sam kraj voljela bih da mi objasne ti koji plasiraju laži o mom identitetu, zašto bih mijenjala ime koje sam dobila po rođenju”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Skot
Gost
Skot

Oćaše se skini , pa na sto… a mi gledasmo, poneko i dofati

Cetinje
Gost
Cetinje

Znaci slusa mladja populacina sve govori o kakvoj omladini se radi

Mhh
Gost
Mhh

Pjevacka striptizeta

Send this to a friend