Showbiz

Megan i Brajan prebrodli krize i razvod, i ostali najseksi par Holivuda

Kada je prije tri godine odjeknula vijest da je Megan Foks podnijela zahtjev za razvod od Brajana Ostina Grina, nakon pet godina braka, mnogi su ostali u šoku.

Međutim, sljedeće godine otkriveno je da čekaju treće dijete, a tek nakon što je Megan pokazala trudnički stomačić priznali su da su ponovo zajedno.

Tako, glumački par koji je sada ukupno 14 godina skupa, ima sinove Nou (5), Bodija (4) i Džernija (2), a ljubav im je jača je nego ikada. To dokazuju i fotografije koje su nedavno nastale na Havajima, na mjestu gdje su se davno vjenčali.

Megan i Brajan, jedan od najsksi parova Holivuda, nisu mogli da skinu ruke jedno sa drugog, niti osmijehe, pokazavši tako da su svi problemi davno iza njih. Njih dvoje tako su sjajan primjer da je ljubav nešto za šta se vrijedi boriti.

“Ne znam koja je naša tajna. Svađamo se i mirimo, kao i svi drugi parovi, ali vjerujemo jedno u drugo, vjerujemo u našu ljubav i ne dižemo ruke jedno od drugog”, rekao je nedavno Brajan, koji osim djece sa prelijepom glumicom ima i 16-godišnjeg sina Kasijusa iz prethodne veze, koji je bio jedini gost na tatinom vjenčanju sa Megan.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend