Showbiz

Megan Markl ponovo crveni zbog oca: Sve je bila laž

Otkako je javnost saznala za romansu između princa Harija i Megan Markl, svjetska štampa s velikim interesovanjem prati njenu porodicu, oca Tomasa i majku Dariju Ragland. Analiza porodice sadašnje vojvotkinje od Saseksa intenzivirala se u danima pred vjenčanje, a neke maske su pale.

Tomas Markl našao se u žiži javnosti kada je optužen da je, u zamjenu za pozamašne sume novca, za jednu paparaco agenciju snimao fotografije na kojima se vidi kako mu uzimaju mjeru za odijelo za vjenčanje i kako obavlja druge pripreme u te svrhe…

Ubrzo nakon skandala, gospodin Markl je doživio lakši srčani udar, operacija je navodno bila neminovna, što je sve bio razlog njegovog izostanka s vjenčanja. Već tada se u medijima spekulisalo da je otac buduće mlade sve to izmislio kako bi izbjegao sramotu zbog prodaje fotografija i stavljanja kraljevske porodice u neprijatnu situaciju, ali afera je ubrzo zataškana.

Čini se da vojvotkinjinom ocu izuzetno prija medijska pažnja, pa koristi svaku priliku da javno iznese svoje mišljenje o ćerki, njenom suprugu i kraljevskoj porodici. Mjesec dana nakon vjenčanja, Tomas je izjavio da mu je žao što se nije osjećao dovoljno dobro da bi ispratio svoju ćerku do oltara, ali i da je zadovoljan što je umjesto njega to učinio Harijev otac princ Čarls.

Nedavno je ponovo bio u žiži javnosti zbog izjave za britanski tabloid “The Sun”:

“Moj trenutni utisak je da je moja ćerka prestravljena i uplašena životom koji trenutno vodi”, rekao je otac vojvotkinje, otkrivajući da njene oči kriju duboku tugu.

Danas je “Daily Mirror” riješio da razotkrije vojvotkinjinog oca. Kako ovaj tabloid navodi, operacija srca kojoj se navodno podvrgao je čista laž. Oni tvrde da je Tomas Markl sve izmislio da ne bi morao da ide na kraljevsko vjenčanje. Zapravo, njegova velika želja je bila da sjedi u društvu monarhije na jednom tako važnom događaju, ali ipak ga je bilo sramota da se pojavi pred svjetskom javnošću poslije prodaje slika.

Send this to a friend