Showbiz

Melinda je sve znala: Ovako izgleda tajno ljubavno gnijezdo Bila Gejtsa i njegove bivše djevojke

Vijest o razvodu Bila i Melinde Gejts iznenadila je cio svijet, a ubrzo su mnogi počeli da se pitaju šta je pravi razlog.

Nakon objave vijesti da se najmoćniji filantropski par, Bil i Melinda Gejts razvode nakon 27 godina braka, javnost opet detaljno analizira njihov zajednički život, tako se govori i o Bilovom bizarnom dogovoru koji je imao s bivšom djevojkom En Vinblad dok je još bio u braku s Melindom.

Brak Gejtsovih važio je kao skladan i tek sad su na vidjelo isplivali detalji od kojih je najbizarniji da je šef Majkrosofta išao svake godine na odmor sa svojom bivšom djevojkom En Vinblad, kao i da je to “dio dogovora sa suprugom”.

En Vinblad

Preduzetnica Vinblad bila je u vezi sa Gejtsom osamdesetih, ali mada su raskinuli prije 33 godine njih dvoje su nastavili da održavaju kontakt.

Melinda i Bil Gejts upoznali su se kada je Melinda došla da radi u tada još novoj firmi “Majkrosoft”. Ljubav nije planula na prvi pogled pošto je Gejts, po sopstvenim riječima, u intervjuu koji je zajedno sa sad već bivšom suprugom dao povodom dvadeset pet godina braka, “bio u vezi sa Majkrosoftom”, a Melinda imala više partnera u tom periodu.

I mada su imali ogromno bogatstvo, spolja je porodica Gejts djelovala kranje skladno, tabloidi nisu imali šta da pišu o njima, a njihova djeca su odrastala skromno. Štaviše, roditelji su objavili kako će svako od njih dobiti samo po deset miliona dolara od cjelokupnog nasledstva.

Ipak, u tom naizgled savršenom životu postojala je jedna osoba koja je bacala sjenku na život ovog bračnog para, En Vinblad.

Gejts je sa Vinbladovom, preduzetnicom i stručnjakom za softver, ušao u vezu 1984. Njih dvoje su se upoznali na konferenciji o kompjuterima, prema kojima su oboje gajili veliku strast. Neko vrijeme su mogli da se čuju samo virtuelno, pošto su živjeli u različitim gradovima.

Iako je ta veza po svemu sudeći bila strastvena, i iako su dijelili ljubav prema tehnologiji i putovanjima po svijetu, oni su se rastali 1987, iste godine kada je Bil upoznao Melindu Frenč, koja će 1994. postati Gejtsova žena.

Razlozi zbog kojih se veza Vinbladove i Gejtsa nije krunisala brakom ostaju nejasni, ali imaju veze sa Gejtsovom potpunom posvećenošću poslu u tom trenutku. Majkrosoft se širio i Gejts je kompaniju i njemu dobrobit stavio na prvo mjesto svojih prioriteta.

Gejts i njegova prijateljica svakog proljeća provodili su duge vikende u rezidenciji na plaži na ostrvu Outer Banks u Sjevernoj Karolini, uživajući u brojnim aktivnostima, uključujući i duge šetnje plažom.

“Možemo se zaj***vati dok raspravljamo o biotehnologiji”, rekao je svojedobno Bil o njihovu boravku u osamljenom, rajskom skrovištu. Spomenuta nekretnina smještena je na plaži u Corolli, izgrađena je 1982. godine, a od 2016. koristi se za iznajmljivanje.

Kuća za odmor na obali “Castle Sween” sva je u lamperiji i opisana kao “kraljevsko odmaralište za ljubitelje plaža”, a za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, uređena je prilično skromno.

Sastoji se od četiri spavaće sobe i dva kupatila i ima pristup privatnoj plaži. Cijena iznajmljivanja za vikend, odnosno tri noćenja, iznosi nešto više od 2700 američkih dolara, a prvi sljedeći dostupan termin može se dobiti tek u drugoj nedjelji septembra.

Kao centralni dio kuće ističu se prostrani dnevni boravak, trpezarija i kuhinja, a tu su i dvije spavaće sobe s bračnim krevetom i još dva kreveta. Još dvije spavaće sobe nalaze se na najvišem nivou, kao i potkrovlje s ležajem i fantastičnim pogledom na okean.

New York Post podsjeća da je Bil Gejts 1997. Timeu otkrio kako provodi vikende s En Vinblad u bungalovu na plaži svake godine već više od deset godina.

“To mi je idealna prilika da se ponovno povežem sa starom prijateljicom”, izjavio je tada.

“Dijelimo svoja razmišljanja o svijetu i sebi samima, čudimo se tome kako smo, kao dvoje mladih uspješnih ljudi, započeli veliku avanturu na rubovima malo poznate industrije koja nas je dovela u središte nevjerovatnog svemira”, rekla je En u istom intervjuu.

Ona i Bil su se razišli 1987, zato što je ona bila pet godina starija od njega i htjela je da se skrasi. Ali bivši partneri ostali su bliski prijatelji, a Gejts je čak tražio njeno odobrenje kada je došlo vrijeme da se oženi Melindom.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
MihaelaNUJ.j.jCoaSupport
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mihaela
Gost
Mihaela

Jadna đeca. Samo po 10 miliona.

NU
Gost
NU

Ne da, ne da, tebe tvoja Neda! 🤣

Coa
Gost
Coa

Krš I jedna i druga i ona Kineskinja

J.j.j
Gost
J.j.j

Vala i on je krs ako cemo pravo.

Support
Gost
Support

Preslatke su mu i jedna i druga, nije se trebao razvodit. Mogao je na kompjuter da uzme ponesto od obije i sastavi jednu prosječnu, pa da i s njom razgovara.

Jovo
Gost
Jovo

je li znala melinda da ova “ljubavnica” ina 70 godina?

Send this to a friend