Showbiz iskrivljena stvarnost

Menson negira navode o zlostavljanju

Izdavačka kuća Merilina Mensona prekinula je saradnju sa rokerom nakon što ga je glumica Evan Rejčel Vud optužila za seksualno i drugo fizičko zlostavljanje, tvrdeći da je tokom njihove veze “izmanipulisana u pokornost”.

Menson je optužbe nazvao “užasnim iskrivljavanjem stvarnosti”, navodeći da su njegov život i umjetnost “magnet za kontroverze” godinama, dodajući da su njegove romantične veze uvijek bile “sa pristankom njegovih istomišljenica”.

“Nezavisno od toga ko i zašto sada bira da pogrešno predstavi prošlost, ovo je istina”, naveo je muzičar.

Vud, koja glumi u HBO seriji “Zapadni svijet”, posljednjih godina često je govorila o zlostavljanju u vezi, ali nije imenovala tu osobu dok nije objavila u ponedjeljak na Instagramu da je u pitanju njen bivši vjerenik.

“Ime mog nasilnika je Brajan Varner, svijetu poznat i kao Merilin Menson”, rekla je Vud.

“Počeo je da me ‘grumuje’ (njeguje i manipuliše godinama) dok sam bila tinejdžerka i užasno me zlostavljao godinama”, navela je Vud.

Mensonova izdavačka kuća “Loma Vista Recordings” rekla je u izjavi da će nakon “uznemirujućih navoda” prestati da dalje promoviše njegov trenutni album i da je “takođe odlučila da neće sarađivati sa Merilinom Mensonom na bilo kojim budućim projektima”.

Vud i Menson objelodanili su svoju vezu 2007. godine kada je on imao 38, a ona 19 godina, a na kratko su se vjerili 2010. prije nego što je došlo do raskida.

Vud, sada 33-godišnjakinja, rekla je u svojoj objavi da joj je Manson “isprao mozak” i “izmanipulisao je u pokornost”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Jeca
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jeca
Gost
Jeca

Sve ove mladje starlete, glumice i pjevacice u pokusaju su odjednom coce izmanipulisane itd.. Vole lose momke koji vole Bdsm i slicne fetise pa sad za malo slave iznose prljav ves u javnost.. Nadam se da grijesim, ali..

Send this to a friend