Showbiz

Mihajlović uputio poruku navijaču koji se bori za život: Probudi se što prije, pa da se upoznamo

Fudbaleri Bolonje Siniše Mihajlovića danas kreću u novu sezonu utakmicom protiv Lacija u Rimu (18:30) i sasvim nenadano, igrom nesrećnog slučaja, biće dodatno motivisani da ostvare dobar rezultat.

Bolonja će danas igrati i za svog vjernog navijača Davida Fereira (20) koji se trenutno bori za život u Krotoneu gdje je prije nekoliko dana bio žrtva nasilnika koji su ga jurili, sustigli i pretukli usred bijela dana naočigled prolaznika u pomenutom gradu u Kalabriji (grad odakle mu je majka).

Nesrećni momak je od siline udaraca pao, udario o asflat i teško povrijedio glavu. U besvjesnom stanju je primljen u bolnici gdje je intubiran.

David Fereiro

Ovaj slučaj je potresao Italiju, a posebno je dirnuo sve u taboru Bolonje odakle su odgovorili na molbu majke teško povrijeđenog mladića i poslali poruku koja bi možda mogla da pomogne u borbi za život njenog sina, ako bi je čuo. Davidu se javio Siniša Mihajlović koji i sam posljednjih godina prolazi kroz najveća iskušenja u borbi sa leukemijom.

Miha je putem zvaničnih klupskih kanala poslao poruku momku da izdrži u najtežoj borbi.

“Zdravo Davide, nažalost postoje ljudi na ovom svijetu koji misle da se problemi mogu riješiti nasiljem. Svi smo uz tebe i radujemo se unaprijed da te ponovo vidimo na stadionu, bićeš moj specijalni gost. Probudi nam se što prije, jer što se prije probudiš prije ćemo se ti i ja vidjeti i upoznati. Upoznaćeš igrače koje bodriš i prema kojima si toliko pasioniran”, poručio je Siniša.

Send this to a friend