Showbiz Demi Mur se osvrnula na svoje brakove

Mijenjala je sebe kako bi je muškarci prihvatili

U intervjuu za jedan podkast glumica Demi Mur osvrnula se na svoje brakove i otkrila kako je nakon dugog traženja odgovora napokon shvatila u čemu je griješila.

Zvijezda filmova “Duh” i “Striptiz”, Demi Mur, iza sebe ima tri propala braka, a zanimljivo je da je zadržala prezime prvog supruga, s kojim je najkraće bila u bračnoj zajednici.

Naime, poznata brineta rođena je pod imenom Demi Džin Gajnes, a nakon braka s rokerom Fredijem Murom (1981- 1985.) odlučila je da zadrži njegovo prezime.

S akcionim junakom Brusom Vilisom bila je u braku od 1987. do 2000. godine u kojem je rodila troje djece, a u treći se brak s mlađanim Eštonom Kučerom upustila 2005. Premda su im mnogi predviđali brzi krah, taj je brak potrajao čak osam godina.

Nakon svih tih iskustva, tek joj je pisanje memoara objavljenih pod nazivom “Inside Out” pomoglo da shvati gdje je griješila.

Menjala je sebe kako bi je muškarci prihvatili

“Svih tih godina toliko sam se mijenjala, svaki put iznova, kako bih se uklopila u sliku onoga što sam mislila da drugi žele. Zapravo sve vrijeme radimo na tome da budemo poželjni, ali zanemarujemo svoje želje”, otkrila je Demi.

“Mislim da je to cijeli proces zaljubljivanja u samog sebe i prihvatanja toga što zaista jesi”, dodala je.

“Proći kroz putovanje u kojem cijeniš ljubav koja vas je spojila i zaista dati sve što možeš…to je moguće samo ako zaista voliš i prihvataš sebe”, objasnila je svoje nove spoznaje glumica.

Ni za čim ne žali

“Bilo je od nevjerovatne važnosti ponovo proći kroz prošlost i početi cijeniti stvari kroz koje sam prošla. Sve što mi se dogodilo, dobro ili loše, sada prihvatam”, zaključila je 57-godišnja glumica.

Send this to a friend