Showbiz

Milan Popović: Severinine fotografije će nanijeti štetu mom sinu

Nakon što je Tomica Petrović, menadžer Severine Kojić o eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile na internetu rekao da se sve ovo događa upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima i da “ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo”, mnogi su posumnjali da je ne naročito indirektno optužio njenog bivšeg partnera Milana Popovića.

Sumnje je dodatno podgrijala objava njenog supruga Igora Kojića, koji je između ostalog u hashtagu napisao “pray for Milan brain”.

Portal Index.hr je kontaktirao Popovića kako bi saznali šta on kaže na te optužbe.

“Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg tačno partnera je Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljenje su vjerovatno iz iste serije fotografija nastale u 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za starateljstvo nad našim sinom i imali smo potpuni prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitujućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, niko ga ne može, zaštiti od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem i to već drugi put u njenom životu. Ne znam da li ih je ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost, ili je to učinio neko drugi, ali ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to neko pokaže”, rekao je Popović za Index.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lelo
Gost
Lelo

Milane to je i njen sin takodje

Kremash
Gost
Kremash

Jes to je čudo od majke. Aj ne mlati!

crnogorac
Gost
crnogorac

Meni je slala slike, ukrao mi neko telefon u Sutomore….

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Zavidim ti!

Rijecka nahija
Gost
Rijecka nahija

A kad si se ženio,nije te int što se još sa nekim slikala gola itd, sad kada te je ostavila pljuj,slino

Joo
Gost
Joo

Nikada je nije ozenio….znao da se ne zene…..umesto svoj upotrebio njenu zastitu….i eto, rezultat je nesto sto mu je zbog njenog ponasanja….omca oko vrata do 18e godine……..

Send this to a friend